11. sınıfa başlayan biri dershaneye yazılırsa 9. sınıf düzeyinden eğitim alabilir mi?

Yasuox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an 11. sınıfım, daha doğrusu okullar açılınca 11. sınıfına başlayacağım. 9. sınıfta derslere pek kulak asmadım ve yıl sonunu kötü bir ortalamayla bitirdim. Okul müdürümün ve ailemin de gazıyla tasdiknamemi de alarak (çıraklık okulu diye de tabir edilen) mesleki eğitim merkezlerine kaydoldum (9. sınıfta Anadolu lisesindeydim). Daha sonra 10. sınıf başladı ve nasıl geçtiğini bilmeden bitti gitti. Elektrik bölümünü seçmiştim ve halen de elektrik üzerine okuyor ve çalışıyorum. Ama bir şeyler yanlış geliyor. Bir anlık hevesle çıraklık okuluna yazılıp bir senemi heba etmişim gibi geliyor. Sonra babam geçenlerde “eğer okumaya hevesin varsa seni dershaneye yazdırabilirim” dedi. Aslında eğitim hayatım boyunca (matematik hariç) çoğu dersi sevmiştim. Size sorum şu değerli Technopatlılar; şu an 11. sınıfa başlayacak biri olarak, dershaneye yazıldığımda 9. sınıf düzeyinden başlama imkanım var mı? Veya hangi prosedürü uygularsam iki senelik bilgileri en kısa sürede toplayabilirim? Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershanede seviye seviye sınıflar oluşturuluyor. Sizin gibileri toplayıp çok daha temelden anlatıyorlar. Yalnız 11 için değil TYT için o şekilde. Bunu da ancak seneye yazın yaparlar diye düşünüyorum. Siz yine de dershane ile görüşün, hepsi ayrı takılıyor.

Ayrıca dershanenin birebir ders imkanı varsa o şekilde çok daha rahat toplarsınız eksik senenizi.

Dershanede seviye seviye sınıflar oluşturuluyor. Sizin gibileri toplayıp çok daha temelden anlatıyorlar. Yalnız 11 için değil TYT için o şekilde. Bunu da ancak seneye yazın yaparlar diye düşünüyorum. Siz yine de dershane ile görüşün, hepsi ayrı takılıyor.

Ayrıca dershanenin birebir ders imkanı varsa o şekilde çok daha rahat toplarsınız eksik senenizi.
Mesela beni 9. sınıfların içine katlamazlar mı? Biliyorum biraz saçma bir soru ama konu hakkında bilgi sahibi değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı