11. sınıfa geçen birisi nasıl çalışmalı?

Mouriho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu yıl 10. sınıftan 11. sınıfa geçtim. Bu yaz Rehber Matematik'in 49 günde TYT kampı ile 35. güne kadar geldim ama baştaki konuları unuttum. Şimdi ise okul başlıyor aklımda Eyüp B'nin 3D ile çalıştığı TYT kampı var sizce oraya başlamalı mıyım? Nasıl bir yol izlemeyelim?

Adam şimdiden rakip elemeye başlamış helal olsun bence rehber matematik TYT kampı iyi çalıştır ya da internette bir sürü ek kaynak var onları çözebilirsin mesela.

Arkadaşlar merhaba bu yıl 10. sınıftan 11. sınıfa geçtim. Bu yaz rehber Matematik'in 49 günde TYT kampı ile 35. güne kadar geldim ama baştaki konuları unuttum. Şimdi ise okul başlıyor aklımda Eyüp B'nin 3D ile çalıştığı TYT kampı var sizce oraya başlamalı mıyım? Nasıl bir yol izlemeyelim?

Seviyene bağlı hocam Eyüp hoca orta üstü seviyede anlatımı vardır yani bazı konuları biliyorsun gibi kabul eder (çok kaliteli hocadır) rehber matematik ise daha temel orta düzey arasında konuyu bildiğini düşünmez baştan anlatır. Önerime gelirsek ilk önce seviyeni belirle bir tane TYT mat denemesi çöz sonra konuşalım.

11. Sınıf konularına iyi çalış, asla aksatma. OBP'ni güzel tutmaya çalış. Onun dışında okul sınavlarından zaman kalırsa TYT Matematik, Türkçe ve Geometri'ye bakabilirsin, daha şimdiden sosyal ve fen bakmaya gerek yok. Onun dışında Rehber Matematik sana çok bir şey katmaz. Eyüp B. yi öneririm, güzeldir.

Seviyene bağlı hocam Eyüp hoca orta üstü seviyede anlatımı vardır yani bazı konuları biliyorsun gibi kabul eder (çok kaliteli hocadır) rehber matematik ise daha temel orta düzey arasında konuyu bildiğini düşünmez baştan anlatır. Önerime gelirsek ilk önce seviyeni belirle bir tane TYT mat denemesi çöz sonra konuşalım.
Neden bilmiyorum ama Eyüp B daha temel, Rehber Matematik orta ve zor düzeyde anlatıyor gibi geliyor bana.

11. sınıf konularına iyi çalış, asla aksatma. OBP'ni güzel tutmaya çalış. Onun dışında okul sınavlarından zaman kalırsa TYT matematik, Türkçe ve Geometri'ye bakabilirsin, daha şimdiden sosyal ve fen bakmaya gerek yok. Onun dışında rehber matematik sana çok bir şey katmaz. Eyüp b. Yi öneririm, güzeldir.

Hocam Rehber Matematik'in kampını bitirip sonra mı Eyüp B'nin kampına geçeyim yoksa direkt olarak geçeyim mi 35. gündeyim?

Neden bilmiyorum ama Eyüp b daha temel, rehber matematik orta ve zor düzeyde anlatıyor gibi geliyor bana.

Hocam rehber Matematik'in kampını bitirip sonra mı Eyüp B'nin kampına geçeyim yoksa direkt olarak geçeyim mi 35. gündeyim?

Bence bitir daha 11S'in hocam rahat ol strees yapma olabildiğince tekrar ede ede ilerle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı