Merhaba ben 11. sınıfım ve sistemi tam olarak anlamadım çünkü nereden baksam farklı bir şey söylüyor. Benim için sınıf geçme şartları nelerdir? Ortalamam 50 üzeri olursa her türlü geçiyor muyum? 3 dersten kalma ihtimalim var. Bunlardan hiçbiri edebiyat değil. Açıklayıcı şekilde cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Ortalama 50 üstü, edebiyattan kalmadınız cepte. 1 dersten kalınca doğrudan, 2 veya 3 dersten kalınca sorumlu geçiyorsunuz. 4 dersten itibaren sınıf tekrarı.
Ortalama 50 üstü, edebiyattan kalmadınız cepte. 1 dersten kalınca doğrudan, 2 veya 3 dersten kalınca sorumlu geçiyorsunuz. 4 dersten itibaren sınıf tekrarı.
Bende 11.sınıfım benim bildigim kadarıyla ortalaman 50 üstü ve edebiyattan da kalmazsan sınıfta kalmazsın ve edebiyattan da kalmadıgın icin diger derslerin sorumluluk sınavlarına girmezsin yani kısaca edebiyata baglı bir durum.