11. sınıfın ikinci döneminde eksiklerimle beraber cok mu gec kaldim?

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
Özellikle TYT'de çok eksiğim var, çok stresim. Doğru düzgün ders çalışmayı bir öğrenemedim. Masanın başında uzun süre oturamıyorum ama bu böyle gitmiyor, zaten OBP'm de düşük, 12. sınıfın sonunda max 92-94 arası bir OBP'm olacak ve 95 üstü olmadığı için çok üzülüyorum. Hedefleri her zaman yüksek biriyim ve şimdi bırak 10000'i, 5000'i; 100000 bile zor. Ne halt edeceğimi bilmiyorum. Motivem berbat. Denemeler desen boşlarım çok fazla. Ama mükemmeliyetçi bir insanım, tabii hem çok fazla tembel hem de çok fazla takıntılı olunca benim gibi bir insan çıkıyor ortaya; sürekli hayaller kuran (mantıklı veya mantıksız, gerçekçi veya fantastik) ama hiç çaba göstermeyip sonra da ağlayan. Of konuyu ne açtım, buraya ne yazdım. Sonuna kadar okuyanlar kusura bakmayın, biraz dolmuşum.

Çok fazla çalışmalısın özellikle istediğin böylüm TYT ise TYT de fazla konu var.

benim obp 75 ve hedefim ilk 100k'dan daha fazlası. bir de şunu söyleyeyim geç kalmadın.

Bu konuşmaya bakılacak olursa, tek çaren çalışmak, ama yine bu konuşmaya bakılacak olursa, 10 soru çözüp nasıl olsa obp geriye atacak diyip bırakacak gibisin, git çalış, başka çare yok, burada sana kim ne derse desin, yksden yol almak ve güzel bir hedef istiyorsan git otur kalkma dersten, 5 dakikan olmasın, 12.sınıfta yksye 3 ay kalmış öğrenci gibi çalışmak zorundasın 2 3 yıl boyunca.

Hocam allah yardımcınız olsun. Hocam madem mükemmeliyetçisiniz niye hiç çalışmadınız. Sizin yerinizde olsam her gün 4-5 saat çalışırım en az.

Şimdi başlayıp yaz sonuna kadar TYT'yi hallet 12. sınıfta ise AYT kasarsın.(bana ait değil)

Hocam daha dolu dolu bir yılınız var. Düzenli çalışmalar ve stres kontrolü ile ilk 5-10k yapabilirsiniz. İlk 1k gerçekten bazen hayal ürünü gibi gelse de eğer gerçekten günlük rutininizi bozmadan ilerlerseniz ilk 1k da yapabilirsiniz. Daha aylarınız var. Eğer temeliniz varsa (90 OBP havadan gelmemiş olmalı) rahat rahat 11 ve 12. sınıfı atlatıp sınavda derece yapabilecek zamanınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…