11. sınıfın ikinci döneminde eksiklerimle beraber cok mu gec kaldim?

z3hr4

Centipat
Katılım
6 Ağustos 2024
Mesajlar
180
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Özellikle TYT'de çok eksiğim var, çok stresim. Doğru düzgün ders çalışmayı bir öğrenemedim. Masanın başında uzun süre oturamıyorum ama bu böyle gitmiyor, zaten OBP'm de düşük, 12. sınıfın sonunda max 92-94 arası bir OBP'm olacak ve 95 üstü olmadığı için çok üzülüyorum. Hedefleri her zaman yüksek biriyim ve şimdi bırak 10000'i, 5000'i; 100000 bile zor. Ne halt edeceğimi bilmiyorum. Motivem berbat. Denemeler desen boşlarım çok fazla. Ama mükemmeliyetçi bir insanım, tabii hem çok fazla tembel hem de çok fazla takıntılı olunca benim gibi bir insan çıkıyor ortaya; sürekli hayaller kuran (mantıklı veya mantıksız, gerçekçi veya fantastik) ama hiç çaba göstermeyip sonra da ağlayan. Of konuyu ne açtım, buraya ne yazdım. Sonuna kadar okuyanlar kusura bakmayın, biraz dolmuşum.
 
Bu arada son bir tavsiye kusura bakma çok yordum belki ancak büyük bir şehirde ikamet ediyorsan kütüphanelere git oralarda çalışmak motivasyon sağlayacaktır.
Yaz tatilinde gitmeyi düşünüyordum, teşekkür ederim. Ayrıca ne yorması, yazdıklarınız için teşekkürler. Asıl ben çok şey sordum.

Öneri için de teşekkür ederim. Çok sağ olun. İnşAllah MSÜ sınavınız güzel geçer, başarılar dilerim.
 
Yaz tatilinde gitmeyi düşünüyordum, teşekkür ederim. Ayrıca ne yorması, yazdıklarınız için teşekkürler. Asıl ben çok şey sordum.

Yaşca yakın olduğumuz için psikolojini çok anlıyorum inan çok çalışıyorum subaylık için bir problenden elenirsem 4 senem gidecek bu fitnessa ve sağlığıma verdiğim önemi başka hiçbir şeye vermedim ancak elensem bile hayatıma disiplin ve sağlıklı beslenmek gibi 2 önemli kriteri hayatıma katmış oldum olaylara farklı taraftan bakmak önemlidir hayata bakış açını böyle düzenleyebilirsin.
 
Gerçekten örnek alınacak birisiniz, bir şeylere farklı açılardan bakmak gerçekten önemliymiş. Erkek olsaydım askerlik, subaylık, hiç olmazsa polislik ben de isterdim ama ailem iyi bakmıyor. Zaten 160'ın altında olan boyum da yetmeyecekti. Hayallerinizin peşinden gidin, İnşAllah gerçekleştirirsiniz.
 

Teşekkkür ediyorum öncelikle umarım hayatına bir şey katabilmişimdir kendimden biraz örnek verdim ama stress yapma her geçen günden daha iyi olmaya bak yapacaklarını erteleme diyeceklerim bu kadar umarım yıllar sonra bu konuşmaları gülerek hatırlarsın hayatında başarılar.


Hahah inan sağlıklı olman bile seni çoğu insandan önde yapıyor hiçbir zaman kendini küçük görme herkes mükemmel değildir.
 
İnşAllah, tekrardan teşekkürler. İyi bir hayat dilerim.

Bu mesajınızı daha yeni görüyorum, şimdi okudum. Desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…