11. sınıfın yazında nasıl çalışılmalı?

H0usten

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar seneye 12'yim ve şu an nasıl çalışmam gerektiğini pek bilmiyorum 11 matematiğim ile biyolojim iyi kimyada son denge konusu eksik fiziğim genel olarak eksik 11 fizikte video ders notu artı soru çözüm ile gidiyorum 11 matematik için branş denemesi çözüyorum biyolojide de soru çözüyorum TYT de matematiği bir türlü yetiştiremiyorum düzenli geometri problem çözüyorum ama artmıyor fende ise video ders notu artı soru çözerek ilerliyorum sosyalde sadece branş denemesi çözüyorum Türkçede de dil bilgisi ile paragraf çözüyorum ama TYT netim artmıyor 60'ta tıkanıp kaldım.

Hocam TYT neti için sürekli deneme çözüp eksiklerinizi filtreleyip o eksikleri düzeltip TYT denemesi çözmeniz çok iyi olur. TYT denemesiz zor artıyor çünkü.

Hocam peki fen için başta sona konu çalışmak mantıklı mı yoksa deneme çözüp çözüp eksiklere göre mi çalışılmalı.

Hocam ben olsam tyt den deneme cözerim ve denemeleri karsilastiririm eger sürekli hata yaptigim konular varsa listesini cikartir onlarin konu ve soru cözümlerine calisirm ayriyeten Ayt daha fazla 11. sinif konularina calisrim ki 12. sinif icin temelim iyi olsun özellikle Fkb alaninda

Hocam ben olsam TYT'den deneme cözerim ve denemeleri karsilastiririm eger sürekli hata yaptığım konular varsa listesini cikartir onlarin konu ve soru cözümlerine calisirm ayrıyeten AYT daha fazla 11. sinif konularina calisrim ki 12. sinif icin temelim iyi olsun özellikle FKB alaninda.

11 matemtiğim bayağı iyi hocam en son okuldaki deneme de 25 soruda 2 yanlış gelmişti sadece sadece biraz fizikle kimya sıkınıtılı kimyada da son denge konusu.

hocam şu ana kadar sadece 2 tane tyt denemesi yaptım onları analiz edip bir program oluşturmam uygun mudur

11 matemtiğim bayağı iyi hocam en son okuldaki deneme de 25 soruda 2 yanlış gelmişti sadece sadece biraz fizikle kimya sıkınıtılı kimyada da son denge konusu.

Hocam şu ana kadar sadece 2 tane TYT denemesi yaptım onları analiz edip bir program oluşturmam uygun mudur?

Hocam Matematikte sıkıntı yoksa o zaman yavastan matemetige devam et. Hem unutmamak icin hem de gelistirmek icin. Genel matematik denemeleri oluyor,11. sinif icin onlari cözebilirsin ama eger zor gelmezse yavastan 12. sinifin konularina bakabilirsin; direkt baba konulardan degil de ilk konulardan baslayarak ögrenebilirsin. Ayrıyeten, benim YKS sonucumda en cok pişman oldugum nokta FKB noktasiydi. Matematigi kasmaktan onlara neredeyse hiç vakit ayirmadim, özellikle de fizik ve biyoloji icin temelleri sikilastirman ve denemeler cözmen cok önemli. TYT icin de türkce de hizli olmak icin sorular cözsen iyi olur zaman tutarak.

Cözdügün denemelerde yanlislarini kontrol edip hangi konudan oldugu ve nerelerde yanlış yaptigin bulsan iyi olur, cünkü elbet bir noktada deneme cöze cöze soru tiplerine asina olacaksin.

Hocam matematikte sıkıntı yoksa o zaman yavastan matemetige devam et. Hem unutmamak icin hem de gelistirmek icin. Genel matematik denemeleri oluyor,11. sinif icin onlari cözebilirsin ama eger zor gelmezse yavastan 12. sinifin konularina bakabilirsin; direkt baba konulardan degil de ilk konulardan baslayarak ögrenebilirsin. Ayrıyeten, benim YKS sonucumda en cok pişman oldugum nokta FKB noktasiydi. Matematigi kasmaktan onlara neredeyse hiç vakit ayirmadim, özellikle de fizik ve biyoloji icin temelleri sikilastirman ve denemeler cözmen cok önemli. TYT icin de türkce de hizli olmak icin sorular cözsen iyi olur zaman tutarak.

Cözdügün denemelerde yanlislarini kontrol edip hangi konudan oldugu ve nerelerde yanlış yaptigin bulsan iyi olur, cünkü elbet bir noktada deneme cöze cöze soru tiplerine asina olacaksin.

Siz ne okuyorsunuz hocam ya da bitirdiniz mi hangi bölümü kaçla kazanmıştınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı