Arkadaşlar ben 11. sınıfım ve bu sene sınıfta kaldim açığa geçmek istiyorum fakat ortada kesin bir şey yok, bazı yerler geçebilirsin diyor, bazı yerler geçemezsin diyor. Kafam cok karıstı anlayamadım, bilgisini olan varsa yardımcı olabilir mi?

Dostum geçebildin mi?Arkadaşlar ben 11. sınıfım ve bu sene sınıfta kaldim açığa geçmek istiyorum fakat ortada kesin bir şey yok, bazı yerler geçebilirsin diyor, bazı yerler geçemezsin diyor. Kafam cok karıstı anlayamadım, bilgisini olan varsa yardımcı olabilir mi?
Dostum geçebildin mi?
Ben 12. sınıfım. Devamsızlıktan kaynaklı sınıfta kalıyorum bu sene. Yeni eğitim öğretim yılında (2025-2026) benim de açığa geçmem mümkün mü acaba? Ve bu bilgileri nerden edindiniz herhangibir yazı var mı paylaşabilir misiniz inceleyeyim.Geçebiliyorsunuz. Bir yıl sınıf tekrarına kalmanız yeterli.
Mümkündür hocam. Halen geçerli bu kural.Ben 12. sınıfım. Devamsızlıktan kaynaklı sınıfta kalıyorum bu sene. Yeni eğitim öğretim yılında (2025-2026) benim de açığa geçmem mümkün mü acaba? Ve bu bilgileri nerden edindiniz herhangibir yazı var mı paylaşabilir misiniz inceleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.