11. sınıfta 1 sene sınıfta kalan birisi açığa geçer mi?

furkannsz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 11. sınıfım ve bu sene sınıfta kaldim açığa geçmek istiyorum fakat ortada kesin bir şey yok, bazı yerler geçebilirsin diyor, bazı yerler geçemezsin diyor. Kafam cok karıstı anlayamadım, bilgisini olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba hocam. Kardeşim de 11.sınıf seninle aynı durumda. Halk eğitimle son görüşmemizde(cuma)1 yıl sınıfta kalanların açık liseye geçebileceği söylendi.

Arkadaşlar 1 yil sinifta kalan acik liseye gecer.Net bilgidir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 11. sınıfım ve bu sene sınıfta kaldim açığa geçmek istiyorum fakat ortada kesin bir şey yok, bazı yerler geçebilirsin diyor, bazı yerler geçemezsin diyor. Kafam cok karıstı anlayamadım, bilgisini olan varsa yardımcı olabilir mi?
Dostum geçebildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçebiliyorsunuz. Bir yıl sınıf tekrarına kalmanız yeterli.
Ben 12. sınıfım. Devamsızlıktan kaynaklı sınıfta kalıyorum bu sene. Yeni eğitim öğretim yılında (2025-2026) benim de açığa geçmem mümkün mü acaba? Ve bu bilgileri nerden edindiniz herhangibir yazı var mı paylaşabilir misiniz inceleyeyim.

Ben 12. sınıfım. Devamsızlıktan kaynaklı sınıfta kalıyorum bu sene. Yeni eğitim öğretim yılında (2025-2026) benim de açığa geçmem mümkün mü acaba? Ve bu bilgileri nerden edindiniz herhangibir yazı var mı paylaşabilir misiniz inceleyeyim.
Mümkündür hocam. Halen geçerli bu kural.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı