11. sınıfta 3 dersten kalınca sorumluluğa girilir mi?

françaisberke

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfım, kimya fizik ve matematikten kalacağım büyük ihtimalle. Seneye sorumluluk sınavına girecek miyim ya da sınıfta mı kalacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfta derste kalma sınırı 4 derstir.Eğer sen 3 dersten kaldıysan sıkıntı yoktur kardeşim .Fakat 4'ü aşarsan sınıfta kalma gerçekleşir.Ayrıca kaldığın derslerinde sorumluluğuna gireceksin

11. sınıfım, kimya fizik ve matematikten kalacağım büyük ihtimalle. Seneye sorumluluk sınavına girecek miyim ya da sınıfta mı kalacağım?
Merhaba kardeşim. 11 ve 12 sınıflar için yeni sistem geçerli değildir. O yüzden, ortalamanın 50 üzeri olması yeterli. İstersen 10 dersten kal, yinede geçersin. Baraj dersten kalırsan da onun sorumluluğuna girmek zorunda kalırsın. Kendim 11'e gidiyorum ve geçen sene de emin olamamıştım. Merak etme.

Merhaba kardeşim. 11 ve 12 sınıflar için yeni sistem geçerli değildir. O yüzden, ortalamanın 50 üzeri olması yeterli. İstersen 10 dersten kal, yine de geçersin. Baraj dersten kalırsan da onun sorumluluğuna girmek zorunda kalırsın. Kendim 11'e gidiyorum ve geçen sene de emin olamamıştım. Merak etme.

İçimi o kadar ferahlattın ki... Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı