11. sınıfta 92 TYT neti iyi mi?

Ben 30-40 net anca çıkartıyorum, fevkalade bir başarınız var. AYT dahilinde bence epey yüksek sıralamalara oynarsınız. Benim hedefim ilk 150.000-200.000 kişi arasına girmek sayısalda.

İfadeler: nhr
Çeşit çeşit insan var önemli olan sınavda yaptığın nettir. Bu konuda Technopat Sosyal'e danışmak yerine YouTube'taki birsürü videodan faydalanabilirsin.

Benlik bi sorun yok dostum da 30-40netlerle başlayıp derece varken ve senin daha sınava 20 ayın varken fullemeye ramak kalmış olmana rağmen gereksiz bir düşünce olmuş yazdığın. Calismaya devam et yazdığın hedefin çok daha iyisini yaparsın. Başarılar.

TYT nankördür. Eğer eksiklerinizin üzerine düşmezseniz, seneye hallederim derseniz 12.sınıfta da bu netlerle devam edersiniz. Netiniz çok güzel bence hedefinizi yükseltin ve düzenli olarak geometri çalışın. Matematik çalışmasanız bile deneme çöze çöze netiniz artacaktır ancak geometri düzenli çalışmaya bakar.

Ayrıca tahminimce seneye YKS sistemi kalmaz içine kurt düşürmek istemem ama...

YKS'nin vadesi doldu artık.

Troll başlık mı anlamadım. Sınava 20 ay var 90 netten fazla yapıyorum diyorsun 20-30 bin diyorsun. 90 net yaptığın halde bu şekilde devam edersen ilk 100-1000 arası geleceğini sen de biliyorsun.

Troll başlık mı anlamadım. Sınava 20 ay var 90 netten fazla yapıyorum diyorsun 20-30 bin diyorsun. 90 net yaptığın halde bu şekilde devam edersen ilk 100-1000 arası geleceğini sen de biliyorsun.
Bence de trol bir konu.

Ayrıca tahminimce seneye YKS sistemi kalmaz içine kurt düşürmek istemem ama...

YKS'nin vadesi doldu artık.
Dostum shortslardan bir şeyler izleyip etrafta bunu aynı cümlelerle dile getirmemeni tavsiye ederim. Sınav sistemi ne olursa olsun çalıştığı bilgiler boşa gitmeyecek gelen sistemde de bu bilgileri kullanacak. Her sene 1 sınav yapilacak olayını diyorsan onu yapmalari için seneye 9 lardan başlamaları lazım. 3 sene daha yks ye girilir o sistem gelirse.

Hiç öyle sanmıyorum misal YKS sistemi de Ekim 2017'de ilan edilmişti. Açık uçlu soru zırvası vardı, YKS sistemiyle köklü değişiklilere gidildi.

Ayrıca TikTok çakması olan shorts gibi şeyleri de zaman kaybı gördüğümü bilmeni isterim.

Sonuç olarak konular aynı. Gereksiz detayları çıkardılar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…