11. sınıfta açığa geçilmeli mi?

489483

Hectopat
Şimdi size hayat hiyakemi anlatmayacağım. Kisa ve oz anlatip gececegim Adana'da yasiyorum 11. sinifa gectim 17 yasindayim kulagimi deldirdigim icin ve sacimi uzattigim icin kiz arkadasim olmasina ragmen gay diyerek evden atti. Antalya'ya dedemlerin yanina tasinacagim aciga mi gecmeliyim yoksa buradaki bir okula nakil mi aldirmaliyim? Meslek ogrencisiyim nakil aldirabiliyor muyum?

Telefondan yazdım yazim kurallarina uymadigim icin ozur dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığınız panelin hemen altında "Düzelt" butonu ile yazım yanlışlarını düzeltebiliyorsunuz.
Açığa geçin.

Onlar yazim yanlisi icin kelimeyi duzeltmiyor.
Daha önce hiç o amaçla kullanmamıştım. Zaten pek vasıflı bir buton değil kendileri, ben pek kullanmam. Konuya gelecek olursak popülist biri değilsen ve yaşıtlarına göre olgun biri olduğunu düşünüyorsan herhangi bir okulda okumaktansa açıktan okuman daha faydalı olacaktır.

Daha önce hiç o amaçla kullanmamıştım. Zaten pek vasıflı bir buton değil kendileri, ben pek kullanmam. Konuya gelecek olursak popülist biri değilsen ve yaşıtlarına göre olgun biri olduğunu düşünüyorsan herhangi bir okulda okumaktansa açıktan okuman daha faydalı olacaktır.

Teşekkür ederim dostlarim.
Hayatima son vermezsem haftaya gorusuruz. ☺

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı