11. sınıfta açığa geçmek

Armagqn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene 11. sınıfa geçtim ve dil okumak istiyordum fakat şu an bulunduğum ve çevremdeki okullarda da dil bölümü yok.
Açığa geçip açıkta TYT ve YDT'ye çalışmak istiyorum, sizce mantıklı mıdır? Kendi başıma çalışabileceğimi düşünüyorum.
Ayrıca açık lisede sistem nasıl işliyor pek anlamadım, onu da anlatabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakanlık açık liseye geçişin önünü kapatmaya çalışıyorken hâlâ mantıklı mı yapılır mı vb. tarzında soru sorulması oldukça komik oluyor. Elinizde açık lise gibi bir imkan varken değerlendirin. Muhtemelen farkına varıldı ki açık liseye geçişlerin önünü kapatacaklar. Okuldan atılma vb. gibi durum olmadığı sürece şu saatten sonra açık liseye geçiş yapılabileceğini sanmam. Bir düzenleme yaparlarsa da bu şekilde yapacaklardır. Okullarda öğrenci kalmadı.

Bakanlık açık liseye geçişin önünü kapatmaya çalışıyorken hâlâ mantıklı mı yapılır mı vb. tarzında soru sorulması oldukça komik oluyor. Elinizde açık lise gibi bir imkan varken değerlendirin. Muhtemelen farkına varıldı ki açık liseye geçişlerin önünü kapatacaklar. Okuldan atılma vb. gibi durum olmadığı sürece şu saatten sonra açık liseye geçiş yapılabileceğini sanmam. Bir düzenleme yaparlarsa da bu şekilde yapacaklardır. Okullarda öğrenci kalmadı.
Hocam merhabalar. Ben 11. Sınıfa geçtim de benim kesinlikle okuldan ayrılmam gerek artık. Etüte yazıldım, kitaplarımı falan aldım. Çizgimi çizdim yani. Beni okuldan kaydımı almama gibi bir durum olur mu sizce ? Yani bu zorlaştırma size göre nasıl olur sizce ?

Açığı hep savunmuşumdur, açık çok kötü bir şey, açığa geçersen bir cacık olamazsın diyenlere hep laf anlatmaya çalıştım. Tam ben de artık açığa geçeyim derken bu engel çıktı önüme, denk geldiğim zamana tüküreyim. 1 sene ile kaçırdım fırsatı.

@EVANESCENCE dediğim şekilde düzenleme yapılacağı çok belliydi zaten. Bunu aylardır belirttim. Dinlemek isteyen dinledi, dinlemek istemeyen de dinlemedi. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı