11. sınıfta alan değiştirme yapılır mı?

mutsuzkebelek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an 11. sınıfım ve ilk sınavları olduk. İlk sınavlarım berbat geçti ve sayısal derslerden hiçbir şey anlamıyorum. Madem anlamıyosun neden sayısal seçtin demeyin yapabilirim diye düşünmüştüm. Eşit ağırlığa geçmek istiyorum. 2. dönem geçebilir miyim, geçersem ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama 2. sınavlara çalısmak istiyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum ben ortaokulda yata yata sınıf geçtim hiç ders çalısmadım bilmiyorum.
Yata yata sınıf geciyorsaniz zorlanmaniz normal. Youtubedan öğretmen belirleyip gün gün veya haftasonu biraz sınavlara çalışmak için zaman ayırın. Sınava kadar süre var zaten

Merhaba şu an 11. sınıfım ve ilk sınavları olduk. İlk sınavlarım berbat geçti ve sayısal derslerden hiçbir şey anlamıyorum. Madem anlamıyosun neden sayısal seçtin demeyin yapabilirim diye düşünmüştüm. Eşit ağırlığa geçmek istiyorum. 2. dönem geçebilir miyim, geçersem ne olur?

Aslında bu tamamen sana kalmış sayısalı öı seviyorsun yoksa EA mı sayısal dersleri sevmiyorsan ders çalışmak sana eziyet gibi gelebilir ama tarihi çoğrafyayı seviyorsan çalışmak daha basit olur alan değiştirme konusuna gelince pek bilgim yok ama müdür ile görüşmeni tavsiye ederim velin yanında olursa daha basit olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı