375973
Hectopat
- Makaleler
- 6
Arkadaşlar selamlar. Şimdiye kadarki temelim sağlam. Eski konuları ufak tekrarlarla hatırlayabiliyor ve hızlı şekilde soru kısımlarına geçebiliyorum. 11.sınıfta karekök'ün matematik soru bankasını çözeceğim. Yanına ek olarak da fonksiyonlar, trigonometri, analitik geometri gibi önemli konulardan fasikül çözmek istiyorum.
Apotemi fasiküllerini çözenler nasıl olduğu konusunda yorum yapabilirlerse çok hoş olur. Hedefim sayısal alanda ilk 5 bin gibi bir sıralama yapmak. Bu yüzden sağlam ilerlemek istiyorum. Ek olarak da kafamı karıştıran tonguç yayınları'nın fasikülleri var. Bazıları yararlı diyor bazıları ise gereksiz diyor. Benim gönlüm şimdilik Apotemi'den yana. Siz hangisini önerirsiniz? Apotemi yayınları denildiği kadar yarar sağlıyor mu?
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar herkese.
Apotemi fasiküllerini çözenler nasıl olduğu konusunda yorum yapabilirlerse çok hoş olur. Hedefim sayısal alanda ilk 5 bin gibi bir sıralama yapmak. Bu yüzden sağlam ilerlemek istiyorum. Ek olarak da kafamı karıştıran tonguç yayınları'nın fasikülleri var. Bazıları yararlı diyor bazıları ise gereksiz diyor. Benim gönlüm şimdilik Apotemi'den yana. Siz hangisini önerirsiniz? Apotemi yayınları denildiği kadar yarar sağlıyor mu?
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar herkese.