11. sınıfta AYT'ye hazırlanmak

10. sınıfta TYT kitaplarına tam olarak ne zaman başlanmalı? Bir de 11 ve 12. sınıfta günlük ortalama ne kadar çalışıyordunuz?
Ben 11'de de yine sadece sınavlara çalışmıştım ama 9'dan beri düzenli çalışan, saat 5'te kalkıp ders çalışan arkadaşlarım da vardı. Biraz sana bağlı yani. 12 yazında ise genel olarak dersleri tekrar ettim, temmuz-ağustosta günde 3 saat civarı çalıştım denebilir. Sonra zaten dershane başladı, okul başladı derken yorucu olsa da daha çok ders dinliyordum. Okulda 8 dersin 4-5'inde soru çözüyor veya boş yapıyorduk zaten :D Sonrasında da 4 saat dershane vardı. Eve geldiğimde hiç ders çalışmadım heralde okullar tatil olana kadar :D Zaten 9'da geliyordum eve. Yine de okullar kapandıktan sonra düzgün çalışmaya başladım, günde 1 deneme + 3-5 saat çalışıyordum genelde. Son ay da 8 saat civarı çalıştım.
Ayrıca TYT kitabına da istediğin zaman başlayabilirsin, matematikte işlemediğiniz konuları sonra çözersin. Ama 10 yazı daha iyi olur tabi, tüm konuları görmüş olursun.

11. sınıfı sıkı tutmak çok önemli bir çok insan 11de ipin ucunu kaçırıp mezuna kalıyor. Şu an kaçıncı sınıfsın bu arada onu kaçırdım :D Ona göre tavsiyeler vermeye çalışayım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı