Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

Teşekkürler bilgi için. Pc olmadığı için mecburen iade edeceğim kabul ederler umarım :). T300 RS GT alacağız mecburen artık napalım. Pc de kullanmak için alacak arkadaşlar malzeme hissiyatı gayet iyi ucuz oyuncak gibi kesinlikle değil ilerde yetersiz gelebilir ama başlangıç yada takılmak için ideal.
İade ettin mi? Etmediysen alabilirim pcde kullanacağım.

Pxn V10 Pro kullanıcısı olarak tek diyeceğim şey alın. G29 falan hikaye FFB'si çok iyi çalışıyor dişli sesi kayış sesi vs yoktur G29 fanatikliği olduğu için geri planda kalan bir model almışken yanında shifterı da alın tadından yenmez.

Hocam merhabalar. Ben de bu yeni V10 Direct Drive modelini almayı düşünüyorum piyasadaki en ucuz direct drive şuanda. Marka'nın Rampage'e fason ürün üreten bir firma olması ve önceki direksiyonlarının (dişli base olan) sıkıntıları olduğu için biraz çekincelerim vardı açıkçası ama direct drive baselerinde gayet iyi olduklarını gördüm. Siz konsol dışında PC'de kullandınız mı acaba? Önceden sadece telefon uygulaması ile ayarları yapılıyormuş Rampagelerde olduğu gibi ama şuan PC için yazılım sürümü çıkmış dün indirip biraz baktım V10 Pro'yu destekliyor PC yazılımı. Acaba bu yazılım ile PC'de deneyip karşılaştığınız sorunlara çözüm olabileceğini kontrol eder misiniz?

hocam ben sarı sitede ilan buldum v10 proyu 14.5 a falan satıyor wheelbase güzel onda hemfikirim fakat pedallar cok dandik duruyor g29 pedalından sonra alısamam diye korkuyorum bi bilginiz var mı v10 pro pedalları hakkında

hocam ben sarı sitede ilan buldum v10 proyu 14.5 a falan satıyor wheelbase güzel onda hemfikirim fakat pedallar cok dandik duruyor g29 pedalından sonra alısamam diye korkuyorum bi bilginiz var mı v10 pro pedalları hakkında
Pedalların durumu ne tür oyunlar oynayacaksanız ona göre değişir :) AC, ETS2 vs Casual takılacaksanız gayet yeterli, hiç öyle Thrustmaster yada DFGT pedalları gibi dandik değil. Ama simulasyon işine girecekseniz tabiki yeterli değil. Sim işin içine girince bütçeyi biraz yükseltmek gerekiyor. Minimum PXN VD4 veya Moza R3'ten başlıyor orası da. VD4'ün avantajı fren sertleştiren kitle birlikte gelmesi. Moza'da bu ayrıca satılıyor 2500 tl civarıydı sanırım.

VD4'ü ithalatçının sitesinden alırsanız 20K. Hepsiburada'dan taksitle alırsanız da 25K fiyatı var.

Ben 3 haftadır VD6 kullanıyorum aşırı memnunum.

Pedalların durumu ne tür oyunlar oynayacaksanız ona göre değişir :) AC, ETS2 vs Casual takılacaksanız gayet yeterli, hiç öyle Thrustmaster yada DFGT pedalları gibi dandik değil. Ama simulasyon işine girecekseniz tabiki yeterli değil. Sim işin içine girince bütçeyi biraz yükseltmek gerekiyor. Minimum PXN VD4 veya Moza R3'ten başlıyor orası da. VD4'ün avantajı fren sertleştiren kitle birlikte gelmesi. Moza'da bu ayrıca satılıyor 2500 tl civarıydı sanırım.

VD4'ü ithalatçının sitesinden alırsanız 20K. Hepsiburada'dan taksitle alırsanız da 25K fiyatı var.

Ben 3 haftadır VD6 kullanıyorum aşırı memnunum.
simdrift için alacağım o yüzden v10 proyu rafa kaldırdım sanırım vd4 düşünüyordum da el freni shifter debriyaj diyince her türlü 30 a patlıyor elimdeki g923 ü sattıktan sonra iyice araştıracağım t3pa pro pedal seti cok hoşuma gidiyor 2 farklı konuma getirilebilmesi vs fakat onun da outleti 14k ikinci el sitelerinde ise pek satan yok eğer t3pa pro tarzı bir şey bulabilirsem parça parça da dizebilirim HAYIRLISI 😂

simdrift için alacağım o yüzden v10 proyu rafa kaldırdım sanırım vd4 düşünüyordum da el freni shifter debriyaj diyince her türlü 30 a patlıyor elimdeki g923 ü sattıktan sonra iyice araştıracağım t3pa pro pedal seti cok hoşuma gidiyor 2 farklı konuma getirilebilmesi vs fakat onun da outleti 14k ikinci el sitelerinde ise pek satan yok eğer t3pa pro tarzı bir şey bulabilirsem parça parça da dizebilirim HAYIRLISI 😂
El freni shifter vs işin içine girince tabiki 30k'yı bulur. Drift için torku yüksek bir base almanız lazım zaten. Benim VD6 kendini toplama konusunda çok iyi. VD4'de aynı şekilde drift için yeterli torku var. Pedal olarak istediğinizi kullanabilirsiniz. Base'e değil PC'ye bağlayarak kullanırsınız yani aynı marka olması şart değil.

El freni shifter vs işin içine girince tabiki 30k'yı bulur. Drift için torku yüksek bir base almanız lazım zaten. Benim VD6 kendini toplama konusunda çok iyi. VD4'de aynı şekilde drift için yeterli torku var. Pedal olarak istediğinizi kullanabilirsiniz. Base'e değil PC'ye bağlayarak kullanırsınız yani aynı marka olması şart değil.
sadece wheelbase olarak pxn vd serisini bulamadım 😔 ama bulabilirsem vd4 base ve t3pa pro tarzı bi pedal işimi görecektir teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı