11 sınıfta bilişim bölümü dersleri zor mu alan derslerinden kaç aldınız?
Ben 11.sınıf bilişimi bitirdim bu sene stajım var 12. sınıfa geçtim ve emin ol en kolay sene 11. sınıf. İstersen detaylı konuşalım alanın neydi?11 sınıfta bilişim bölümü dersleri zor mu alan derslerinden kaç aldınız?
Ben 11.sınıf bilişimi bitirdim bu sene stajım var 12. sınıfa geçtim ve emin ol en kolay sene 11. sınıf. İstersen detaylı konuşalım alanın neydi?
Ben 11.sınıf bilişimi bitirdim bu sene stajım var 12. sınıfa geçtim ve emin ol en kolay sene 11. sınıf. İstersen detaylı konuşalım alanın neydi?
9. Sınıfsın galiba, 10. sınıftan itibaren 2 alana ayrılıyoruz. Yazılım geliştirme/Ağ işletmenliği ve siber güvenlik. Siber güvenlik alanına geçersen eğer;Tabii ki.
Bilişim.
AMP okuyorum dersler ne göreceğim hangi dersler olacak ka saat seni en zorlayan ders hangis oldu notların kaç Visual Studio ıle mi kod yazacağız yine nasıl çalışmam lazım ne yapmam lazım.
Ne yaptıracaklar mesela kablo bağlama vs işler her şeyi bilmek istiyorum.
Ethernet kablosu bağlamak dışında kablolu başka bir iş olmuyor, Ders yoğunluğu 9. sınıfta haftada 11 saat, 10. sınıfta 12 saat, 11. sınıfta 16 saat oluyor. Ben genel anlamda başarılı bir öğrenciyim ve her sene not ortalamam 85-90 arası değişti hep takdir aldım, en zor ders şahsen 10. sınıfta robotik kodlamaydı. Kablolar kopar ayrı dert, kodlar çalışmaz ayrı dert, Arduino kartı kısa devre yapar ayrı dert, parçaları takarken eline batar ayrı dert, Hazır kodlar ile devren uyuşmazsa al başına belayı devrenin tüm analog bağlantılarını sök tak. Başlı başına beni en çok zorlayan, terleten ders robotikti.Tabii ki.
Bilişim.
AMP okuyorum dersler ne göreceğim hangi dersler olacak ka saat seni en zorlayan ders hangis oldu notların kaç Visual Studio ıle mi kod yazacağız yine nasıl çalışmam lazım ne yapmam lazım.
Ne yaptıracaklar mesela kablo bağlama vs işler her şeyi bilmek istiyorum.
9. sınıfsın galiba, 10. sınıftan itibaren 2 alana ayrılıyoruz. Yazılım geliştirme/Ağ işletmenliği ve siber güvenlik. Siber güvenlik alanına geçersen eğer;
Kali Linux, Cisco packet tarzı ağ ve siber güvenlik temelli dersler görüyorsun, temel düzeyde siber saldırı falan öğreniyorsun.
Yazılım geliştirme alanında ise daha çok Python ve Java dersleri alıyorsun ve Visual Studio tarzı programları bol bol kullanıyorsun. Bunun dışında mobil uygulama dersinde de telefondan ufak çaplı kendi uygulamalarını yapmayı ve Unity'den oyun yapmayı öğreniyorsun.
11. sınıf yazılım geliştirme için zor, ağ işletmenliği için kolay geçiyor.
Ethernet kablosu bağlamak dışında kablolu başka bir iş olmuyor, ders yoğunluğu 9. sınıfta haftada 11 saat, 10. sınıfta 12 saat, 11. sınıfta 16 saat oluyor. Ben genel anlamda başarılı bir öğrenciyim ve her sene not ortalamam 85-90 arası değişti hep takdir aldım, en zor ders şahsen 10. sınıfta robotik kodlamaydı. Kablolar kopar ayrı dert, kodlar çalışmaz ayrı dert, Arduino kartı kısa devre yapar ayrı dert, parçaları takarken eline batar ayrı dert, hazır kodlar ile devren uyuşmazsa al başına belayı devrenin tüm analog bağlantılarını sök tak. Başlı başına beni en çok zorlayan, terleten ders robotikti.
9. sınıfsın galiba, 10. sınıftan itibaren 2 alana ayrılıyoruz. Yazılım geliştirme/Ağ işletmenliği ve siber güvenlik. Siber güvenlik alanına geçersen eğer;
Kali Linux, Cisco packet tarzı ağ ve siber güvenlik temelli dersler görüyorsun, temel düzeyde siber saldırı falan öğreniyorsun.
Yazılım geliştirme alanında ise daha çok Python ve Java dersleri alıyorsun ve Visual Studio tarzı programları bol bol kullanıyorsun. Bunun dışında mobil uygulama dersinde de telefondan ufak çaplı kendi uygulamalarını yapmayı ve Unity'den oyun yapmayı öğreniyorsun.
Ethernet kablosu bağlamak dışında kablolu başka bir iş olmuyor, ders yoğunluğu 9. sınıfta haftada 11 saat, 10. sınıfta 12 saat, 11. sınıfta 16 saat oluyor. Ben genel anlamda başarılı bir öğrenciyim ve her sene not ortalamam 85-90 arası değişti hep takdir aldım, en zor ders şahsen 10. sınıfta robotik kodlamaydı. Kablolar kopar ayrı dert, kodlar çalışmaz ayrı dert, Arduino kartı kısa devre yapar ayrı dert, parçaları takarken eline batar ayrı dert, hazır kodlar ile devren uyuşmazsa al başına belayı devrenin tüm analog bağlantılarını sök tak. Başlı başına beni en çok zorlayan, terleten ders robotikti.
Yazılım geliştirme 11de çok zor diyordu bizim arkadaşlar hatta çoğu sorumluluğa kaldı.Öncelikle 11'e geçtim ve robotik kolaydı benim açımdan yazılım geliştirme bölümü okuyorum yeni bir şehre taşındım ve hocalar farklı hocalar samimi mi iyi mi hiç bilmiyorum derslerde ise zorlanir miyim bilmiyroum düşük not almak istemiyorum bu beni çok korkutuyor.
Yazım yanlışı olduğu için rapor almıştım kusura bakma yoksa dün konu hakkında konuşmayı çok isterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.