11. sınıfta çalışmaya başlanırsa hukuk kazanılır mı?

Hamza41

Hectopat
Daha fazla  
9 ve 10. sınıflardan aklımda kalan bilgiler çok az. Okul sınavlarını geçmek için çalışıyordum.
Yaz tatilinde de çalışmak için düzen kurmuştum ama nedense canım hiç çalışmak istemedi. Artık bu saatten sonra düzenli olarak başlayacağım.
TYT'yi nasıl çalışmamı önerirsiniz?
Bir de bu sene en düşük hukuk fakültesi kaç puanla geldi? Şehir fark etmez.

Bırak 11'i, eşit ağırlıkta derece yapmak için 12. sınıfın başlarında başlasan da olur. Tabii ne kadar erken o kadar iyi, orası ayrı.

Sayısal olduğum halde sadece AYT matematik netimle hukuk yazabiliyordum. Sen 11. sınıftan başlarsan hayli hayli kazanırsın.

Bende 9 ve 10. sınıftan bir şey hatırlamıyorum. Bu sene 11. sınıf'a geçtim. Lise'yi bitirmiş bir kuzenim var. Yurt dışına gitmesse o biraz yardım edecek. Umarım bir şeyler becerebilirim.

Sayısal olduğum halde sadece AYT matematik netimle hukuk yazabiliyordum. Sen 11. sınıftan başlarsan hayli hayli kazanırsın.
Tabii kazanilir. Ben sayisal öğrencisi olarak 12. sinifta calismaya basladim, umarim +1 sene daha calismak zorunda kalmam.
Bırak 11'i, eşit ağırlıkta derece yapmak için 12. sınıfın başlarında başlasan da olur. Tabii ne kadar erken o kadar iyi, orası ayrı.
Teşekkür ederim nasıl başlamalıyım peki?
9.sınıf konularını baştan dinleyerek mi?

@Hamza41 TYT'ye çalışmaya başlayın direkt. Eksik olduğunuz konuları oradan çalışacaksınız zaten. 9 ve 10. sınıfı baştan sona tekrar etmenin bir mantığı yok ki TYT'de 9 ve 10. sınıfı kapsıyor.

@Hamza41 TYT'ye çalışmaya başlayın direkt. Eksik olduğunuz konuları oradan çalışacaksınız zaten. 9 ve 10. sınıfı baştan sona tekrar etmenin bir mantığı yok ki TYT'de 9 ve 10. sınıfı kapsıyor.
Hangi kanalları önerirsiniz?
Yani mesela matematik çalışacağım ya nereden hangi konudan başlamalıyım?

@Hamza41 İlyas Güneş'e bakmanızı tavsiye ederim. Sıfırdan alıp zora doğru gidiyor. Aslında YouTube'a yazarak birden fazla kanala göz atabilirsiniz. Hangisinin anlatımı size daha yakın ve iyi geliyorsa onu tercih edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı