11. sınıfta ders çalışma tavsiyesi

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhaba. 11. sınıfa geçtim. Neler yapacağımı bilmiyorum ders olarak. 9 ve 10. sınıfta yaşadığım sosyal anksiyete ve halsizlikten çok ders çalışmadım temelin sağlam değil pek. Hedefim iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği ya da uzay ve havacılık mühendisliği okumak. Bu yaz nasıl çalışmalıyım? Önerdiğiniz kitap vesaire varsa alacağım. Amacım temelimi sağlamlaştırmak ve TYT'yi tümden halletmek. Teşekkürler. (not: Edebiyatta şu yazarlar dönemler vesaire var. Hiçbirini bilmiyorum neredeyse. Öğrenebileceğim kaynak var mıdır? MEB kitabı dışında)

*İyi bir üniversiteden kasıt İTÜ, ODTÜ ise gerçekten çok çok çalışman lazım.
* Bilgisayar ve Uzay Mühendisliği sayısal bölümler. Yani yazarlarla dönemlerle eserlerle kısacası edebiyattaki hiçbir terimle işin yok, sana sorulmayacak, eşit ağırlıkçı ve sözelcilere sorulacak.
*Bu tatilde bitirebildiğin bütün TYT konularını bitir. Özellikle fonksiyon bilmiyorsan şuan bu metni okumayı bırak git fonksiyon başla o kadar önemli. (Trigonometri, Limit, Türev ve İntegral için elzem)
*Rutine bindirip alışkanlık kazanmak için günlük 20 şer soru paragraf at. (sadece bu tatil için değil paragraf netlerin 24/26 25/26 seviyesine gelene kadar gerekirse sınava kadar)
*11. sınıfa geçtiğinde artık %90-95 odağın AYT Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji olmalı.
*11 sonrası yaz tatilinde 11'de ve TYT'de ne eksiğin kaldıysa tespit et ve yok et.
*12'de 12.Sınıf konularını erkenden bitir ve soru kitaplarını yiyip bitirmeye başla, TYT için başlarda haftada bir sonlara doğru haftada minimum 3-4 deneme çöz ve analizini doğru şekilde yap.

Son: Aklıma gelenler bu kadardı. Ben sayısalda bu sene 16.348 yaptım. Çok keşkem var umarım senin olmaz.

*İyi bir üniversiteden kasıt İTÜ, ODTÜ ise gerçekten çok çok çalışman lazım.
* Bilgisayar ve Uzay Mühendisliği sayısal bölümler. Yani yazarlarla dönemlerle eserlerle kısacası edebiyattaki hiçbir terimle işin yok, sana sorulmayacak, eşit ağırlıkçı ve sözelcilere sorulacak.
*Bu tatilde bitirebildiğin bütün TYT konularını bitir. Özellikle fonksiyon bilmiyorsan şuan bu metni okumayı bırak git fonksiyon başla o kadar önemli. (Trigonometri, Limit, Türev ve İntegral için elzem)
*Rutine bindirip alışkanlık kazanmak için günlük 20 şer soru paragraf at. (sadece bu tatil için değil paragraf netlerin 24/26 25/26 seviyesine gelene kadar gerekirse sınava kadar)
*11. sınıfa geçtiğinde artık %90-95 odağın AYT Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji olmalı.
*11 sonrası yaz tatilinde 11'de ve TYT'de ne eksiğin kaldıysa tespit et ve yok et.
*12'de 12.Sınıf konularını erkenden bitir ve soru kitaplarını yiyip bitirmeye başla, TYT için başlarda haftada bir sonlara doğru haftada minimum 3-4 deneme çöz ve analizini doğru şekilde yap.

Son: Aklıma gelenler bu kadardı. Ben sayısalda bu sene 16.348 yaptım. Çok keşkem var umarım senin olmaz.
Benim 9 ve 10. sınıf ortalamam maalesef 83 ve 84 oldu. Bu yüzden moralim bozuk. Hedefim marmara üniversitesi bilgisayar mühendisliği. Peki önerdiğin kaynak var mı TYT için?

Matematik: Bilgi Sarmal başlangıçta, Orijinal devamında. İkisini de çözdüm gayet dengeli bir ilerleyiş olur senin için.
Kimya: Aydın
Biyoloji: Biyotik
Fizik: Özcan Aykın TYT Fizik kampı ister kitabı alıp takip et istersen videodan gayet yeterli.

Matematik: Bilgi Sarmal başlangıçta, Orijinal devamında. İkisini de çözdüm gayet dengeli bir ilerleyiş olur senin için.
Kimya: Aydın
Biyoloji: Biyotik
Fizik: Özcan Aykın TYT Fizik kampı ister kitabı alıp takip et istersen videodan gayet yeterli.
Tamamdır çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Matematik: Bilgi Sarmal başlangıçta, orijinal devamında. İkisini de çözdüm gayet dengeli bir ilerleyiş olur senin için.
Kimya: Aydın.
Biyoloji: Biyotik.
Fizik: Özcan aykın TYT fizik kampı ister kitabı alıp takip et istersen videodan gayet yeterli.

Hocam bana zor geliyor Bilgi Sarmal'ı orijinal vardı bazen çözüyorum bazen hiç çözemiyorum 6 7 8 Allah'a emanet sadece deneme çözerek LGS'ye girmistim 415 almıştım 9 10'da matematik rezalet dışı güzel diyebilirim 9. sınıfa ort 92 10'da 89.

Son testlerin bazı soruları zor gelebilir. Ancak genel zorlanıyorsan konuda eksiklerin olabilir.
Hocam bana zor geliyor Bilgi Sarmal'ı orijinal vardı bazen çözüyorum bazen hiç çözemiyorum 6 7 8 Allah'a emanet sadece deneme çözerek LGS'ye girmistim 415 almıştım 9 10'da matematik rezalet dışı güzel diyebilirim 9. sınıfa ort 92 10'da 89.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı