Sana bağlı. Okuldaki 8 saat dersin üstüne 4 saat dersi ben anlamam mesela. O yorgunlukla kaldıramam yani.
Güncel olarak 16000'den başlıyor.2020-2021'de 8000 TL
Peki asıl sorum olan şeye gelelim. Gitmeye değer mi? Yani ben eşit ağırlık seçecğim ve hedefimdeki mesleği yurt dışında yapacağım. İstediğim mesleğe tam karar veremedim ama psikiyatrist yada iç mimarlık.Güncel olarak 16000'den başlıyor.
Burada senin İngilizce düzeyin etkili olmakla birlikte seçeceğin bölümler yurt dışı için mantıklı değil. Onun dışında dershanenin önemli olduğunu düşünüyorum.Peki asıl sorum olan şeye gelelim. Gitmeye değer mi? Yani ben eşit ağırlık seçeceğim ve hedefimdeki mesleği yurt dışında yapacağım. İstediğim mesleğe tam karar veremedim ama psikiyatrist yada iç mimarlık.
Hocam İngilizceyi geliştirmeyi düşünüyorum gelecekte. Yurt dışı için mantıklı değil mi? Orta gelirli bir insan olmak istiyorum yeterli değil mi? Ne olması gerekir?Burada senin İngilizce düzeyin etkili olmakla birlikte seçeceğin bölümler yurt dışı için mantıklı değil. Onun dışında dershanenin önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.