11. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

gokdenizyldrm

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfa yeni geçtim, yıl sonu ortalamam 80'di. Temelim çok iyi değil. Sizce dershaneye gitmeli miyim, yoksa evden YouTube’dan mı çalışmalıyım ve nasıl çalışmaya başlamalıyım?

YouTube gibi bir kaynak varken dershaneye boşa para vermeyin. Dershaneler de az para değil.

11. sınıfa yeni geçtim, yıl sonu ortalamam 80'di. Temelim çok iyi değil. Sizce dershaneye gitmeli miyim, yoksa evden YouTube’dan mı çalışmalıyım ve nasıl çalışmaya başlamalıyım?
Cidden çalışacaksanız dershaneye gitmeyi deneyebilirsiniz ama dershaneye gitmeden de evdeki hedeflerinizle başarılı olabilirsiniz. Dershanedeki avantaj şu ki evde yaptıklarınız elinize hazır geliyor. Çalışmayıp veya az çalışıp dershaneye yazılayım ki temelim artsın derseniz gereksiz para harcamış olursunuz.

11. sınıfa yeni geçtim, yıl sonu ortalamam 80'di. Temelim çok iyi değil. Sizce dershaneye gitmeli miyim, yoksa evden YouTube'dan mı çalışmalıyım ve nasıl çalışmaya başlamalıyım?

Dershane değil de kütüphane olabilir dershane de çok kötü olmaz aslında çalışma anlamında motive olursun.

11. sınıf değilim hocam ama dershaneye gitmişliğim var. Kitlesini yok sayıyorum, dershanedeki bir dersi ancak ben fazladan tekrar ettiysem becerebildim. Mesela Matematik için gidip, çalışmayı, hiç bir işe yaramamışlığı var. Neyse ki pahalı bir dershane değildi yoksa üzülürdüm.

11. sınıf değilim hocam ama dershaneye gitmişliğim var. Kitlesini yok sayıyorum, dershanedeki bir dersi ancak ben fazladan tekrar ettiysem becerebildim. Mesela matematik için gidip, çalışmayı, hiçbir işe yaramamışlığı var. Neyse ki pahalı bir dershane değildi yoksa üzülürdüm.

11'de dershaneye gittim haftada 15 ders varsa 5'ini anca dinlerdim ama kütüphane ve arkadaş ortamı verimli oluyordu arkadaş ortamı dediysem de aralarından 6 tane ilk 1000 çıktı bu sene.

11. sınıfa yeni geçtim, yıl sonu ortalamam 80'di. Temelim çok iyi değil. Sizce dershaneye gitmeli miyim, yoksa evden YouTube'dan mı çalışmalıyım ve nasıl çalışmaya başlamalıyım?

3-4 hafta kendin disiplin oturtup her gün çalışabiliyor musun gözlemle. Eğer dümenden çalışıyorsan doğru düzgün bir disiplin oturtamıyorsan dershaneye git. Dershanenin asıl amacı seni disipline sokmak çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı