BirForumcuKişi
Hectopat
Merhaba yeni 11.sınıfa geçtim ama ders programında secmediğim secmeli dersler var ben secmediğim derse sınıfımla birlikte girmek zorunda mıyım?

Evet gireceksiniz. Bildiğim kadarıyla çoğunluğa göre seçiliyor.Merhaba yeni 11.sınıfa geçtim ama ders programında secmediğim secmeli dersler var ben secmediğim derse sınıfımla birlikte girmek zorunda mıyım?
Sınıf çokluğuna göre seçiliyor genelde, bazen de kaç sınıf varsa o kadar farklı seçmeli ders oluyor ve hepsini aynı saate koyuyorlar. İsteyen istediği derse farklı sınıfta girebiliyor.![]()
Sınıf çokluğuna göre seçiliyor genelde, bazen de kaç sınıf varsa o kadar farklı seçmeli ders oluyor ve hepsini aynı saate koyuyorlar. İsteyen istediği derse farklı sınıfta girebiliyor.![]()
Çok nadir ancak bazen oluyor. Diyelim 3 farklı sınıf var birisi astronomi seçti, diğeri matematik uygulamaları, diğeri sanat.Öyle bir şey nerede var hocam farklı sınıf falan?
Rica ederim.Teşekkürler hocam.
İyimiş keşke böyle olsa hep.Çok nadir ancak bazen oluyor. Diyelim 3 farklı sınıf var birisi astronomi seçti, diğeri matematik uygulamaları, diğeri sanat.
Tüm dersleri her sınıf için aynı saate koyuyorlar; astronomi seçen sınıfta sanat seçen varsa sanata gidiyor, diğerleri de aynı şekilde. Resmiyette pek hükmü yok ancak böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Rica ederim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.