11. sınıfta dil kursuna gitmek doğru olur mu?

atodixion

Attopat
Bir tane dil kursu bulduk, babam gitmemi istiyor bende zaten sıcak bakıyorum ama 2 yıl sonra üniversite sınavı var, sınava dershaneye gitmeden evden çalışıp bir yandan yurt dışında yaşamak için dil kursuna gitmek doğru olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane dil kursu bulduk, babam gitmemi istiyor bende zaten sıcak bakıyorum ama 2 yıl sonra üniversite sınavı var, sınava dershaneye gitmeden evden çalışıp bir yandan yurt dışında yaşamak için dil kursuna gitmek doğru olur mu?
yks de iyi bir hedefiniz varsa ve bu dil kursu boş zamanınızı çok azaltıyorsa dil kursu yerine dershaneye gidin derim hocam

Merhaba, ben dilciyim. Dil kursuna gitmek istiyorsanız YDS publishing diye bir yayınevinin kursu var dershane bildiğiniz orada hem dil öğrenip hem de TYT çalışabilirsiniz AYT'yi de kendiniz halletmeye çalışabilirsiniz. Dilciler ve dil öğrenmek isteyenler için iki ayrı bölüm var yaşadığınız şehiri bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem bu konuda şehrinizde ikisi de olabilir, dil kursuna 2 yıl önce başlamak bence pek stres yapmaz tabii bölümünüze göre değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı