11. sınıfta eşit ağırlık bölümünde tek erkek olarak ne yapılabilir?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıfa geçtim. Bölüm seçimi olduğu için sınıflar dağıldı tabii ki, ben de eşit ağırlık seçtim. EBA'da beni sınıfa almışlar ama sınıftaki tek erkek benim diğer herkes kız. Sınıfları belki hala ayarlıyorlardır diye bekledim kız sayısı 2 daha arttı. İnşallah hala ayarlama aşamasındadır sınıflar, inşallah bir erkek daha koyarlar ama stres oldum. Ben bu seneyi nasıl geçireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgiler daha yeni giriliyor.Merak etme

Arkadaşlar 11.sınıfa geçtim. Bölüm seçimi olduğu için sınıflar dağıldı tabii ki, ben de eşit ağırlık seçtim. EBA'da beni sınıfa almışlar ama sınıftaki tek erkek benim diğer herkes kız. Sınıfları belki hala ayarlıyorlardır diye bekledim kız sayısı 2 daha arttı. İnşallah hala ayarlama aşamasındadır sınıflar, inşallah bir erkek daha koyarlar ama stres oldum. Ben bu seneyi nasıl geçireceğim?

Vallahi bende bitti sınıf.

Ya bende o mantıkla bakıyorum ama değişmiyor birkaç saattir korkmaya başladım. İnşallah daha bitmemiştir sınıf dağılımı. Teşekkürler cevaplarınız için.

Yani dostlar sizin dediklerinizden sonra o kadar da kötü olmadığını fark ettim. Okulda zaten ortamım var teneffüslerde erkeklerle takılcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı