11. sınıfta İngilizce vs Matematik

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Matematikte sadece dört işlemle bunun yanında birkaç konuyu biliyorum. YKS'de afallatacak derecede kötü bir matematiğim var yani temelim yok. İngilizce ise; gayet güzel fakat YDT'de sadece birkaç soruyu çözdürecek derecede. Fakat İngilizce dersine seviyorum, bayılıyorum. Matematikten nefret ediyorum şu ana kadar hiç sevmedim, çünkü hiç yapamadım.
Sizce İngilizce'yi geliştirip yabancı dil ile ilgili bir meslek mi seçeyim yoksa sıfırdan matematiğe mi başlayayım?
Fikirlerinizi belirtebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce'nin sana yararı yok ciddiyim. Matematik'ten devam et. İngilizce biliyorum diye kimseyi işe almıyorlar, çalışmak gerek.
Tabi sınavlarına da çalışma demiyorum ama yabancı dil ilk amacın olmasın.

Matematiğini geliştir zira dil okursan işsiz kalma ihtimalin daha yüksek. İngilizceni zaten geliştir, çoğu iş ilanında kullanılmayacak olsa bile İngilizce isteniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı