11. sınıfta kalınca MESEM'e geçilir mi?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Anadolu lisesine gidiyorum. Sayısal seçtim beceremiyorum. Zaten okuma isteğim yoktu. Buraya kadar dayandım. Geçmek istiyorum, geçebilir miyim?

Anadolu lisesine gidiyorum. Sayısal seçtim beceremiyorum. Zaten okuma isteğim yoktu. Buraya kadar dayandım. Geçmek istiyorum, geçebilir miyim?

Hayır bende 11'im yeni denedim olmuyor. Hayatımın hatası Anadolu lisesi seçmem oldu.

Kalırsam geçemiyor muyum?

Yani denemedim ya da sormadım ama sanmam. Babam gitti meslek lisesine konuştu. Hoca 10.sınıfta kalsaydı geçebiliyordu demiş. Oda Eylül'e kadarmış zaten. Açığa aldırıp sanayide çırak olarak başlayabilirsiniz ya da hangi bölümü seçeceksen. Sıkıntısı şey maaşsız çalıştırılma olasılığın var. Kalfa belgeni de nasıl alıyorsun tam bilmiyorum.

o kadar gelmişsin meseme gidip çürüme devam et

O kadar gelmişsin MESEM'e gidip çürüme devam et.

Çürümeyle ne alakası var hocam? Herkes üniversite okuyor. Kimse meslek öğrenmiyor. Şu anda bir işte usta olmak üniversite mezunu olmaktan daha değerli. Tabii çok kaliteli bir üniversiteye gidersin o ayrı. Oraya gidebilen çok nadir ama normal olarak.

herkes mesheme gidip çalışıp 4 yıl sonra kendi dükkanını açıp para kazanamaz 4 yıl orda ayak işi yapıp kasiyer olursun başkada bişey olamazsın meslek öğrenmenin bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…