Çözüldü 11. sınıfta nakil alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

StickMans

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11. sınıfa gidiyorum ve meslek lisesinde okuyorum, Anadolu'ya geçmek istiyorum fakat bu yaz tatilinde 15 gün stajım var. Yine de yapmayıp 11. sınıfta nakil alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YKS hazırlanacaktir meslek lisesinde YKS ile ilgili hocanın ağzından tek bir laf bile çıkmamış 12'de bir tanıdığım söylüyordu. Anadolu liselerinde hazırlık yapıyor okul denemeler falan da yapiyor.

Tam dediğiniz gibi oluyor ve YKS hazırlanmak istiyorum bu forumu okuyan arkadaşlar nakil alabilirsiniz stajınız varsa bile ve eğer ki gideceğiniz okulda boş kontenjan var ise gidebilirsiniz.
YKS hazırlanacaktir meslek lisesinde YKS ile ilgili hocanın ağzından tek bir laf bile çıkmamış 12'de bir tanıdığım söylüyordu. Anadolu liselerinde hazırlık yapıyor okul denemeler falan da yapiyor.

Tam dediğiniz gibi oluyor ve YKS hazırlanmak istiyorum bu forumu okuyan arkadaşlar nakil alabilirsiniz stajınız varsa bile ve eğer ki gideceğiniz okulda boş kontenjan var ise gidebilirsiniz.

Çözüm
Hayır alamazsın,Meslek lisesine gidiyorsan eğer okulun bitene kadar orda kalıcaksın diye biliyorum.Ve nakil süreçleri aralık ayına kadar pazartesi günleri oluyor aralık ayından sonra aylık nakil süreçleri başlıyor her ayın 1'inde. Düzenleme:O kural anadolu liselerinde geçerliydi sanırım pardon.

Hayır alamazsın, meslek lisesine gidiyorsan eğer okulun bitene kadar orada kalacaksın diye biliyorum. Ve nakil süreçleri aralık ayına kadar pazartesi günleri oluyor aralık ayından sonra aylık nakil süreçleri başlıyor her ayın 1'inde. Düzenleme: O kural Anadolu liselerinde geçerliydi sanırım pardon.

Okuluma sordum geçilebiliyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı