Daha fazla
Herkese selam. Bu sene 11. sınıfım ve YKS için çalışmak istiyorum vakti geldiği için. 10. sınıf bittikten sonra yazın çok çalışmadım. Sadece matematik üzerinde durdum. Onda da 345'in TYT kitabından az çözdüm. Biraz da rehber matematiğin geometrisinden notlar çıkardım. Hedefim sıralama olarak ne kadar yüksekse o kadar iyi kafasındayım. Yani en kötü 120k, en iyi de Allah bereket versin kafasındayım. Yani velhasıl kelam en az 120-130k yapmak istiyorum. Meslek lisesinde olduğum için derslerimiz bölüm dersleri arttığı için daha da azalıyor. Bu sebeple normal Anadolu lisesine göre gerideyim.
Özetle,
Derslerimde temelim biraz var ama ileri seviye değilim. Hafta sonları kütüphanede TYT çalışırken hafta içi de normal günlük dersleri tekrar edeceğim. Önerileriniz nedir? Ayrıca 12. sınıfta tuşluya geçmek mantıklı mı?
Özetle,
Derslerimde temelim biraz var ama ileri seviye değilim. Hafta sonları kütüphanede TYT çalışırken hafta içi de normal günlük dersleri tekrar edeceğim. Önerileriniz nedir? Ayrıca 12. sınıfta tuşluya geçmek mantıklı mı?