11. sınıfta nasıl çalışılır?

snowman0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 11. sınıfa yeni geçen sayısal öğrencisiyim. Şu anda matematik temelimi sıfırdan inşa ediyorum. Temelimi oluşturduktan sonra nasıl çalışmalıyım? Hangi kitaplardan çalışmalıyım? Ve TYT mi AYT mi çalışmalıyım?

Hocam bende 11'e geçtim. Matematik için ilk 12 konum ve üçgenlerim tam olduğu için okul başladığında problem ve geometri rutinine başlayacağım. Onun haricinde matematik için Eyüp b hocamızı takip etmeni öneririm. 10-20 net matematik yapabiliyorsan 3D vdd ile sindire sindire mayıs'a kadar TYT matematiği bitirebilirsin. AYT kısmı için Eyüp b zamanımızın çoğunu buraya vermemizi ve 11 sonuna kadar 2 tane 11.sınıf matematik soru bankası bitirmiş olmamız gerektiğini söylüyor. Yani haftada 4-5 saat TYT, gerisi AYT. Ben fen kısmında temelim olduğu için direkt müfredatla gitmeyi düşünüyorum. Haftada bir branş denemesi çözerim.

Hocam benim matematik adını temelim yoktu şu anda antrenmanlarla matematik kitabından çalışıyorum sağlam bir temel oluşturup tyt'ye başlayacağım önce tyt'ye başlamalıyım demi

Hocam benim matematik adını temelim yoktu şu anda Antrenmanlarla Matematik kitabından çalışıyorum sağlam bir temel oluşturup TYT'ye başlayacağım önce TYT'ye başlamalıyım değil mi?

Hocam TYT temelin yoksa AYT yapamazsın ki zaten. TYT ilk 12 konuyu bitirip TYT-AYT beraber götür. Hatta okul açılana kadar düzenli TYT çalışırsan çok güzel duruma gelebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…