Hocam benim matematik adını temelim yoktu şu anda antrenmanlarla matematik kitabından çalışıyorum sağlam bir temel oluşturup tyt'ye başlayacağım önce tyt'ye başlamalıyım demiHocam bende 11'e geçtim. Matematik için ilk 12 konum ve üçgenlerim tam olduğu için okul başladığında problem ve geometri rutinine başlayacağım. Onun haricinde matematik için Eyüp b hocamızı takip etmeni öneririm. 10-20 net matematik yapabiliyorsan 3D vdd ile sindire sindire mayıs'a kadar TYT matematiği bitirebilirsin. AYT kısmı için Eyüp b zamanımızın çoğunu buraya vermemizi ve 11 sonuna kadar 2 tane 11.sınıf matematik soru bankası bitirmiş olmamız gerektiğini söylüyor. Yani haftada 4-5 saat TYT, gerisi AYT. Ben fen kısmında temelim olduğu için direkt müfredatla gitmeyi düşünüyorum. Haftada bir branş denemesi çözerim.
Hocam benim matematik adını temelim yoktu şu anda Antrenmanlarla Matematik kitabından çalışıyorum sağlam bir temel oluşturup TYT'ye başlayacağım önce TYT'ye başlamalıyım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.