11. Sınıfta Nasıl Çalışılmalı?

Redwire

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
159
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
11. sınıfa yeni geçtim, TM öğrencisiyim. 9 ve 10.sınıfları yatarak geçtim ve konuların hiçbirine hakim değilim maalesef. Çok pişmanlık duyuyorum bundan. Matematik temelim çok zayıf ve çalışmaya nereden başlayabilirim? YGS/LYS/Okul yazılılarına nasıl çalışabilirim, hangi kitapları almalıyım? Tecrübeli forum büyüklerimden yardımlarını bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun cevabını bekleyenlerden birisi olduğumu söylemeliyim. Aynı şekilde 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Bilgili büyüklerimizden yardım bekliyorum.
 
Bence bu sene kendine bir çizelge oluştur ve okul kapanana kadar YGS & LYS konularını bitir. Hem okuldaki derslerine yardımı olur hemde seneye sana büyük bir artı kazandırır.
 
Bugün kitap alıp yarından itibaren başlamayı düşünüyorum fakat matematik temelim zayıf. Temel matematik çalışmalı mıyım yoksa sadece YGS'mi çalış malıyım ?
 
Kendi başına değilde bir başkasından yardım alırsan sayısal derslerde hem daha hızlı hemde daha iyi anlayarak çalışırsın. Yakınında bir üniversite öğrencisi varsa ondan yardım talep edebilirsin.
 
Yakınımda öyle bir tanıdığım olmadığı için mecbur kendi kendime yapmaya çalışacağım.
 

Geri
Yukarı