11. sınıfta nasıl ders çalışılmalı?

Güdümlüsucuk

Centipat
Daha fazla  
11.sınıfa geçtim ve kafam karışık şu an fizik ve kimya soru bankam var 11.sınıf için matematik için alacağım mikroorjinal möf serisi vardı ama hocam soru bankasıda al dedi orta kaynak (Bilgi Sarmal almayı düşünüyorum)ve biyoloji için hiçbir fikrim yok gerçekten şimdi asıl önemli konudan bahsedeceğim: Ben çalışmamın yüzde 70'ini AYT, yüzde 30'unu TYT olacak şekilde yapıyorum bir günde TYT matematik ve geometri çalışıyorum (geometri 0'dan başladım, yaz tatilinde TYT matematiğe çalıştım test çözüyorum sadece soru bankasından)ben sizce şu an ne yapayım çalışmamı daha dengeli mi yapayim ve biyoloji için ne kaynağı almalıyım fasikül mü yoksa soru bankası mı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

11.sınıfa geçtim ve kafam karışık şu an fizik ve kimya soru bankam var 11.sınıf için matematik için alacağım mikroorjinal möf serisi vardı ama hocam soru bankasıda al dedi orta kaynak (Bilgi Sarmal almayı düşünüyorum)ve biyoloji için hiçbir fikrim yok gerçekten şimdi asıl önemli konudan bahsedeceğim: Ben çalışmamın yüzde 70'ini AYT, yüzde 30'unu TYT olacak şekilde yapıyorum bir günde TYT matematik ve geometri çalışıyorum (geometri 0'dan başladım, yaz tatilinde TYT matematiğe çalıştım test çözüyorum sadece soru bankasından)ben sizce şu an ne yapayım çalışmamı daha dengeli mi yapayim ve biyoloji için ne kaynağı almalıyım fasikül mü yoksa soru bankası mı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Öncelikle çalışma şeklin doğru bence biyoloji için biyotik alabilirsin kafana çok takma 11'e çalış aynı zamanda TYT'yi yürüt yeter.

TYT matematikte ilk 12 konuyu ve fonksiyonları bitirdiyseniz (fonksiyon için küme bilmeniz lazım), çok değil biraz da üçgen bilginiz varsa 11 matematiğini halledersiniz.

Fen için de TYT'den bağlayıcı konulara çalışmanız yeterli olacaktır.

Türkçeden de paragrafa başlayın. Günlük 2-3 test çözseniz bile iyi olur.

Günlere ayırabilirsiniz. Bir gün matematik ve fen, diğer gün fen ve paragraf vb.

Başka merak ettiğiniz bir şey olursa çekinmeden sorun.

TYT matematikte ilk 12 konuyu ve fonksiyonları bitirdiyseniz (fonksiyon için küme bilmeniz lazım), çok değil biraz da üçgen bilginiz varsa 11 matematiğini halledersiniz.

Fen için de TYT'den bağlayıcı konulara çalışmanız yeterli olacaktır.

Türkçeden de paragrafa başlayın. Günlük 2-3 test çözseniz bile iyi olur.

Günlere ayırabilirsiniz. Bir gün matematik ve fen, diğer gün fen ve paragraf vb.

Başka merak ettiğiniz bir şey olursa çekinmeden sorun.
Biyoloji özelinde kaynak ne önerirsiniz ?

Biyoloji özelinde kaynak ne önerirsiniz?

Konu anlatımlı biyotik.

Palme.

Bilgi Sarmal.

Hatta diğer dersler içinde önereyim:

Kimya: Kolay - miray.
Orta - Palme/Orbital
Zor - 3D/Aydın

Fizik: Kolay - aktif.
Orta - bilgi Sarmal/Palme
Zor - 3D.

Matematik: Kolay - acil ilaç.
Orta - Bilgi Sarmal
Orta/Zor - orijinal.
Zor - 3D.

Ek olarak 345'i kullanabilirsiniz her dersten. Gerçekten hem kolay hem orta hem de zor soruları var ve hepsi kaliteli.

Eğer ki tek kaynakla halletmek isterseniz (matematik hariç) 345 alabilirsiniz ama temeliniz yoksa biraz zorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı