11.sınıfta ne yapılmalı?

ataaaaaax

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9 ve 10 yıllarım hiç verimli geçmedi. Bu yazı da iyi değerlendiremedim. 11.sınıfta hem 11'i iyi toparlayıp hem de haftanın belirli 2 veya 3 günü TYT dil bilgisi TYT mat ve TYT geometriyi çok yoğun olmadan verimli şekilde ilerletip 11 yazı da TYT fenle sorunlarımı halletmeyi planlıyorum. TYT fene 11'de bakmak istemedim çünkü bana tavsiye verenler TYT feni yazın da bitirebilirsin dediler. Ondan dolayı TYT fenle ilgilenmek istemiyorum. Her gün paragraf problem devam ettireceğim. Böyle gidersem hatalı mı olur? Kafam çok karışıyor.

Sayısalsın anladığım kadarıyla bu yaz tyt baksan çok iyi olurmuş ama geç değil hiçbir şey için. Bu sene fizik, kimya zaten ağır geçecek dolu dolu olduğu için bu yüzden tyt kısmını bir sonraki yaza bırakmak iyi olabilir ama bu seneki konuları anlamak için onlara ihtiyaç duyabilirsin ona göre. Matematik kısmını ve paragrafı bırakmadan, bu seneki derslerin ağırlıklı çalışmanı öneriyorum çünkü bu seneki çalışman aytyi büyük bir ölçüde etkileyecek. Başarılar diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı