11.sınıfta ne yapılmalı?

billsct

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu an 11. sınıfım ve derslere hakim değilim. Trigonometride hoca ilerlediği için geriden geldiğim için çok karıştı. Aynı anda iki farklı trigonometri olunca çok karıştı. FKB tamamen 0'ım; trigonometri çalıştığım için onlara vakit ayırmıyorum. Sizce trigonometriyi tamamen salıp FKB kassam, sonraki AYT mat konularından hocayla yürüsem daha mı mantıklı olur? Böyle düzeni oturtturamadım.

Sana tavsiyem TYT'yi sal ve şu an sadece 11. sınıfa odaklan. Çünkü 11'i bitirince yazın da TYT kasabilirsin. Matematikte ve diğer derslerde otur sifirdan tüm eksiklerini konu başlıkları seklinde yaz ve sonrasında okulunun programina uygun şekilde eksiklerini haftalık PLA'na yay böylelikle hem daha çabuk bitirirsin. Başarılar diliyorum ayrıca oturup hayvan gibi çalışarak her şeyi yaparsin ben 11'e geçtiğimde TYT netim 50 kusurdu ocak ayinda 90'in uzerine cikmistim. Bunu yaptım ve bu zor değildi cünkü insan stresli iken süreci yöntemiyor bu da TYT gibi temel seviyedeki bir sınavı insanın gözünde zorlaştırıyor. Kendini rahatlatacak şeyler de yap spor, sanat vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı