11. sınıfta ne yapılmalıdır?

Erenla

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
867
Makaleler
9
Çözümler
5
Öncelikle herkese selam sosyal ben Anadolu lisesi eşit ağırlık 11. sınıf öğrencisiyim mâlum 2 sene sonra sınav var ve uzaktan eğitimden dolayı 9-10. sınıflarım eksik okulda aşırı toxic ve barzo insan dolu ergen kızlar keko erkekler okula gelenler karı kız için geliyor ve dersi sabote ediyorlar bizde derslerden maalesef ki verim alamıyoruz arkadaşımın biri geçen hafta açığa geçti şu anda memnun öğretmenlerin bazıları aşırı iyi ders anlatıyor ama bazıları derse geç kalıp bizimle muhabbet ediyor ders işlemiyorlar bazı öğretmenler yaşlı ve maske takmıyorlar okulumuzda disiplin çok az okula boşuna geliyormuş gibi hissediyorum.
Şimdi soruma gelecek olursak sizce ne yapmalıyım ve bu sene nasıl çalışmalıyım?
 
Anadolu lisesi eşit ağırlık 11. sınıf öğrencisiyim
Açığa geçin, illa dershaneye yazılmanıza gerek yok. Onun dışında sınavları çok zor olmuyor zaten, benim önerim olarak da Matematiğe sıkı bir şekilde çalışmanızı öneririm.
 
Açığa geçin, illa dershaneye yazılmanıza gerek yok. Onun dışında sınavları çok zor olmuyor zaten, benim önerim olarak da matematiğe sıkı bir şekilde çalışmanızı öneririm.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim ailem bu sene açığa geçmeme fazla olumlu bakmıyor
Şahsen bende kendime fazla güvenmiyorum yatarım gibime geliyor bu sene devam edeyim seneye açığa geçer dershane yaparım diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı