İyi akşamlar arkadaşlar. Okulum öğrenci yönünden iyi fakat hocalar yönünden gerçekten anlatimlarindan bir şey anlaşılmıyor ve bu sorunu sadece ben yaşamıyorum, iyi hocalar da var tabii ki ama genel olarak cidden ilgisizler. İyi olan çoğu hoca da ya bizim dersimize girmiyor ya da gittiler. Konuya gelecek olursam da özele geçmeyi düşünüyordum bu yüzden. Yani öğrendiğim kadarıyla iyi olan bir okul buldum, sayısal öğrencisiyim ve şu anki okulumda çoğu dersim bomboş geçiyor. Dediğim okulda fizik kimya 5 ders bu sene, biyor da 4 seneye fizik kimya 6 olacakmış biyor da 5. matematik de bu sene 7 ders seneye 9 sanırsam geometri 2 seneye 4 ders. Yine hem TYT'ye hem de AYT'ye hazırlıyorlarmış okulun dediği kadarıyla. 12. sınıfta da her perşembe deneme sınavı oluyormuş ve okul zamanı, yani İngilizce beden gibi derslerin yerine bu yüzden de bayağı içime sindi aslında. Ki mezunları da iyi bakınca, hem fen lisesi hem de Anadolu lisesi var. Yani bu özelliklerden dolayı düşünüyorum dediğim gibi, sizce mantıklı mıdır? Fikir verebileceklere teşekkürler şimdiden.