- Makaleler
- 1
Sayısal sınıfındayım. 11.sınıfım. Dile geçebilme şansım var mı yani izin veriliyor mu? Ailemin gelmesi gerekiyor mu?
Ben sınıf öğretmenimle müdür yardımcısına giderek ea'ya geçmiştim, eski sınıfımdaki bir arkadaşım da sayısaldan dile geçmiş fakat nasıl geçtiğini bilmiyorum.Sayısal sınıfındayım. 11.sınıfım. Dile geçebilme şansım var mı yani izin veriliyor mu? Ailemin gelmesi gerekiyor mu?
Aile imzası istenmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.Dilekçe veriliyordu eskiden sanırım şimdi sadece bir form doldurman yeterli gidip müdür yardımcısından alabilirsin. Ailenin imzasını da taklit edip ister ailene söylemeden geç ben öyle yapmıştım istersen de ailene imzalat.
Değişilir. Ben de dilden eşite geçeceğim. Bu hafta içinde şubem belli olacak inşallah.
Aile imzası istenmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Teneffüste gidip değişenler var.
Değişilir. Ben de dilden eşite geçeceğim. Bu hafta içinde şubem belli olacak inşallah.
Aile imzası istenmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Teneffüste gidip değişenler var.
Ben bugün dilden eşit ağırlığa geçtim. Ailemin ne dediğini bile sormadılar. Yanlış bilgi yani. Aile imzası falan hikaye anlatmayın.Yanlış bilgi? Anladım hocam.
Hikaye değil bugün idareye gittiğimde velimin gelmesini istediler kesinlikle.Ben bugün dilden eşit ağırlığa geçtim. Ailemin ne dediğini bile sormadılar. Yanlış bilgi yani. Aile imzası falan hikaye anlatmayın.
Bende istemediler. Şuan eşitteyim.Hikaye değil bugün idareye gittiğimde velimin gelmesini istediler kesinlikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.