11. sınıfta sevgili yapılır mı?

485258

Decipat
Öncelikle herkese merhaba. Bu konuyu açma sebebim sanırım başka fikirler duymanın iyi olacağını düşünmem. Ben 11.sınıfa geçtim ve sevgili olmam an meselesi olan bir kız var. Onun da benim de hayallerimiz var. O doktorluk ben hukuk istiyorum. Sizce 11. sınıfta sevgili yapılır mı? Bu ders çalışmamızı etkiler mi? Psikolojimi etkiler mi? Biliyorum bunlar size sorulacak sorular değil fazla. Önceden belirteyim kızlar soruyora yazsaydın gibi şeyler yazmayın. Deneyimli insanlar cevap verse güzel olur. Ne yapmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl etkilemez günün bir kısmını ona ayırmaya çalışacaksın.

Kimse o kadar önemli değil, o kadar kısıtlayıcı ve ilgi bekleyen insanlarla zaten beraber olmasın değmez.

1 2 gönül eğlendirme yapcaklar diye ayrılıp 2 ay Müslüm Gürses dinlicekler çok psikolojisi bozulmuş gibi.

İlişkiler iki tarafın da mutlu olması içindir, denizde çok balık var bir balık kaybettin diye ağlayacak kadar kötü bir balıkçı olmayın.

Ama dersleri yerinde bir kız bulursa arkadaşı güzel ayara sokar.

Dersleri ayarında kız ile derslerini halletmek gibi bir saçmalık yok ne yapacak kızla birlikte mi çalışacak? Kendi kendine çalışamıyor mu?

Kimse o kadar önemli değil, o kadar kısıtlayıcı ve ilgi bekleyen insanlarla zaten beraber olmasın değmez.

İlişkiler iki tarafın da mutlu olması içindir, denizde çok balık var bir balık kaybettin diye ağlayacak kadar kötü bir balıkçı olmayın.

Dersleri ayarında kız ile derslerini halletmek gibi bir saçmalık yok ne yapacak kızla birlikte mi çalışacak? Kendi kendine çalışamıyor mu?
Kendisi çalışamıyor demedim sevgili yapacaksa çalışkan biri olsun boş bütün gün gezcek bir kız olursa onu da etkiler. Çalışkan biri değilsen bile çalıştırır ayarını değiştirir.

Kendisi çalışamıyor demedim sevgili yapacaksa çalışkan biri olsun boş bütün gün gezcek bir kız olursa onu da etkiler. Çalışkan biri değilsen bile çalıştırır ayarını değiştirir.
Kız benden daha Çalışkan :D

Ama sanırım sevgili olmayacağım. Ders falan çalışırken rahatsız edilince anlamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı