11. sınıfta sıfırdan TYT bitirmek için tavsiyeler

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
11'e yeni geçtim ve TYT konularım hiç ama hiç sağlam değil. Bu yüzden 11'in yazını beklemeden TYT konularını halletmek istiyorum. Çünkü 11'in yazında çok geç olacak, şu an bile geç kalmış hissediyorum. Sizce 11. sınıfta sıfırdan TYT biter mi? Biterse nasıl biter, ne kadar sürer, 11. sınıf konularını aksatmadan bu iş hallolur mu? Bir de kimya dersinde çok zorlanıyorum, verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel'in varsa biter üstünden geçersin. Notların falan varsa zaten edebiyat falan paragraf çözersin. Biyoloji de zaten ezber. Fizik kimya mat işlem gerekiyor. Konu dinlemek lazım YouTube'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel'in varsa biter üstünden geçersin. Notların falan varsa zaten edebiyat falan paragraf çözersin. Biyoloji de zaten ezber. Fizik kimya mat işlem gerekiyor. Konu dinlemek lazım YouTube'dan.
Matematik ve geometri fena değil, fiziği de genel olarak biraz çalışınca yapabiliyorum. Kimya ve biyoloji beni biraz zorluyor, tyt fende bu yüzden biraz eksiğim fazla. Aslında tyt tarihim de çok iyi durumda değil ama onu halledebilirim gibi geliyor, umarım doğru düşünüyorumdur.

Matematik ve geometri fena değil, fiziği de genel olarak biraz çalışınca yapabiliyorum. Kimya ve biyoloji beni biraz zorluyor, tyt fende bu yüzden biraz eksiğim fazla. Aslında tyt tarihim de çok iyi durumda değil ama onu halledebilirim gibi geliyor, umarım doğru düşünüyorumdur.
Zaten biyoloji ezber tarih gibi kimya da soru coze coze yaparsın

Dostum ne yaptın yksde merak ettim 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı