11. sınıfta TYT çalışılır mı?

enesfrkan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bu korona dönemiyle beraber 9 ve 10. sınıfı fazlasıyla boşladım ve fark ettim ki özellikle 10. sınıf matematiği ile 11. sınıf matematiği çok bağlantılı. 11. sınıfı okurken bir yanda TYT çalışmalı mıyım? Yoksa sadece 11. sınıfa mı odaklanmalıyım?
Korktuğum şey 11. sınıfta fonksiyonlar konusu, olasılık konusu falan 10. sınıfın konusu olduğu için ve ben bunları bilmediğim için zorluk çekeceğimi düşünüyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?

Merhabalar, ben bu korona dönemiyle beraber 9 ve 10. sınıfı fazlasıyla boşladım ve fark ettim ki özellikle 10. sınıf matematiği ile 11. sınıf matematiği çok bağlantılı. 11. sınıfı okurken bir yanda TYT çalışmalı mıyım? Yoksa sadece 11. sınıfa mı odaklanmalıyım?
Korktuğum şey 11. sınıfta fonksiyonlar konusu, olasılık konusu falan 10. sınıfın konusu olduğu için ve ben bunları bilmediğim için zorluk çekeceğimi düşünüyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?

Bence TYT'ye kadar olan 2 yılın 1. yılını 11 ciye 12 ise hiç bırakmadan TYT'ye çalış 11. sınıfta test çözmeye alış 1. gün 10 soru 2 gün 20 soru gibi çöz 11. sınıfta alış 12'de ise hiç durmadan test deneme çöz

Benim tavsiyem 11.sınıfa odaklanman. Ben sınava hazırlanırken 11.sınıfı sağlam tutmanın çok faydasını gördüm. Görece başarılı bir sonuç almıştım. Bunun da en önemli nedeni 11.sınıfı sağlam tutmuş olmam.

9. sınıf ve ortaokul matematiği de önemli. Antremanlarla matematik 1 kitabını çözmeni öneririm, 9. sınıf matematiğini de herhangi bir test kitabı ile halledersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı