11. sınıfta TYT kampına girmek mantıklı mı?

normLast

Centipat
Daha fazla  
Yarın 11. sınıfın ilk günü alanım sayısal. 9. ve 10. sınıfı ders çalışma anlamında boş geçirdim, temelim orta derece, okulun ikinci haftasından itibaren bıyıklı matematik veya mert hocanın TYT matematik kampına girmeyi düşünüyorum. Bunun için erken mi yoksa TYT ve AYT'yi beraber götürebilir miyim?

Yarın 11. sınıfın ilk günü alanım sayısal. 9. ve 10. sınıfı ders çalışma anlamında boş geçirdim, temelim orta derece, okulun ikinci haftasından itibaren bıyıklı matematik veya mert hocanın TYT matematik kampına girmeyi düşünüyorum. Bunun için erken mi yoksa TYT ve AYT'yi beraber götürebilir miyim?
Hedefiniz yüksekse girilebilir 11.sınıf geçte değil erkende değil tam vakti diyebilirim.

TYT fen ne durumda?

Hedefin varsa söyle bir tavsiye verebilirim TYT + 11.sınıfı dersinde dinlemeni ve günlük tekrar yapmanı öneririm.

Oldukça zayıf ekstra bir çalışma yapmıyordum sadece sınavlara calisiyordum.

Yani şu konuda kararsızım bir TYT kampına girmek beni 11. sınıf konularından eksik bırakır mı şu anda onu bilmiyorum.

Hocam günde 4 saat ders çalışıyorsanız 3 saatini 11'e kalan 1 saati TYT ağırlıklı götürürseniz sıkıntı olmaz diye umuyorum.

Hedefin varsa söyle bir tavsiye verebilirim TYT + 11.sınıfı dersinde dinlemeni ve günlük tekrar yapmanı öneririm.
henüz net bir hedefim yok

Hocam günde 4 saat ders çalışıyorsanız 3 saatini 11'e kalan 1 saati TYT ağırlıklı götürürseniz sıkıntı olmaz diye umuyorum.
peki şimdiden başlayıp 2 ay tyt kampına girsem ayt de ise okuldaki konuları tekrar etsem zararı olur mu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı