11. sınıfta TYT'ye nasıl çalışılmalı?

SasiranKedi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 11.sınıf öğrencisiyim ve TYT netim şu anda 40-55 arası. Günlük 4-5 saat çalışıyorum, bir yandan 11 çalışmamı bozmayacak şekilde TYT de çalışmak istiyorum. Deneyimi ve tavsiyesi olanlar bilgi verirse mutlu olurum. (Temelim orta düzeyde.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir 11. sınıf olarak paragraf problem ve geometri çalışmanızı öneririm. Denemelerde netlerim sadece bunlardan gidiyor. TYT Matematiğe de başlamalısınız.

Analitik geometri de aynı şekilde. Şu an analitik geometride yapamadığım soruların hepsini geometri yüzünden yapamıyorum.

Geometri kısmım iyi ondan dolayı analitikde fazla zorlanmadım tavsiyeleriniz için teşekkürler TYT matematiğe pazartesiden itibaren başlamayı planladım. Bunun dışında günlük paragraf çözümü yapıyorum zaten problem kısmı içinde en kısa zamanda bir kitap edinmeye çalışacağım.

Geometri kısmım iyi ondan dolayı analitikde fazla zorlanmadım tavsiyeleriniz için teşekkürler TYT matematiğe pazartesiden itibaren başlamayı planladım. Bunun dışında günlük paragraf çözümü yapıyorum zaten problem kısmı içinde en kısa zamanda bir kitap edinmeye çalışacağım.
Eğer problemler temeliniz kötüyse Problemlerin İlacı öneririm. Mikroorijinal'e de bakabilirsiniz. Daha sonra Bilgi Sarmal - Orijinal - Apotemi şeklinde götürebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı