Çok düz bir şekilde söyleyeyim 11. sınıf Ayt başlıyor konular kolay değil 11. sınıf fizik ağır konulara sahip önceliğini 11'e ver belli başlı tyt konularına tek çalış diyebilirdin.
İlk defa deneme çözdüm oda normal sınavdı evet OBP yüksek ama ben hep okul sınavlarına önem verdim YKS odaklı çalışmadım. Sende haklısın çalıştım ama düşük geldi
Çok düz bir şekilde söyleyeyim 11. sınıf AYT başlıyor konular kolay değil 11. sınıf fizik ağır konulara sahip önceliğini 11'e ver belli başlı TYT konularına tek çalış diyebilirdin.
Hocam bende 11'e geçeceğim. Bende TYT Matematik Problemlerin yarısına kadar geldim. Türkçede birkaç konu da bitti. 11'de 11.sınıfı halletmeyi düşünüyorum, ara tatillerde de TYT matematik konularına geri dönüp sağlam tekrar yapacağım.
Hala örgün eğitim yani okul mantığıyla düşünüyorsun. AÖL'de serbestsin. Basit şekilde 11 tamamında TYT'yi, yaz ve 12 de de AYT'yi çok rahat halledebilir.
Hocam bende 11'e geçeceğim. Bende TYT Matematik Problemlerin yarısına kadar geldim. Türkçede birkaç konu da bitti. 11'de 11.sınıfı halletmeyi düşünüyorum, ara tatillerde de TYT matematik konularına geri dönüp sağlam tekrar yapacağım.