11. sınıfta yazılım için bir şeyler yapılır mı?

Karsi olma sebebimin ahlaki bir tarafi yok. Neden etik muhabbetini karistirdigini anlamadim.

Henuz Ingilizce ve matematik bilgisi yetersiz birisinin lise bitmeden ogrenecegi yazilim bilgisi onu motive etse ve belli konularda tecrube kazandirsa da bunu ders yapmak yerine yapmasi onu derslerinde belli seyleri ogrenmekten alikoyacaktir. Sonucta X ogrenmek yerine Y ogreniyorsun.

Neticede gidip top okul kazanacaksa ne ala, kazanamayacaksa Bogazici mezunu senin 13-16 yas arasinda ogrendigin seyi zaten 2 haftada ogrenecek mezun oldugunda.

Ayrica genc yasta edindigi sacma sapan yazilim gelistirme aliskanliklari da basina bela olacak. Kod okurken goruyoruz bunlari.

???!! 13-16 yaş arasında öğrendiğim şeyi 2 haftada öğrenecek?? Megapat isim etiketini laik değilsiniz, üzgünüm.

???!! 13-16 yaş arasında öğrendiğim şeyi 2 haftada öğrenecek?? Megapat isim etiketini laik değilsiniz, üzgünüm.

Iyi egitim almis ve kendini gelistirmis birinin bilgiye ne kadar efektif erisip ne kadar seri sekilde bunu utilize edebildigini bilmiyorsun.

Bunu kavradigin gun, o gun gelirse, forum unvanlarinin da bos beles oldugunu kavramis olursun muhtemelen

Github nedir? Dedim ve ben hemen dersimin başına dönüyorum

Ne oldu hocam? Olay mı çıktı anlamadım, telefonum önceki sayfaya geçince hata veriyor.

Arkadas matematik yazilimda kullanilmiyor iddiasinda bulunmustu da, ondan github nedir diye dinlemek istedim sadece. Senlik bir olay yok bence. Cevabi duymasan daha cok sey ogrenirsin muhtemelen
"Opportunity cost"

İlgini ne çekiyorsa ona başlayabilirsin. Podcast ve YouTube kanallarındaki yazılım ile ilgili içerik üreten kaliteli insanları takip edebilirsin. Yoğun olarak programlamaya ağırlık vermesen bile en azından sektör hakkında bilgilere erişirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…