11. sınıfta YKS için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan f40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 130

f40

Centipat
Daha fazla  
9. ve 10. sınıfta herhangi bir dersten kalmadım. Yani 11. sınıfta rahatım ama matematiği hep sınıra yakın kurtardım. Bilgi olarak temel kısımdayım hatta altında bile olabilir bu yazı boş geçirdim pek pişman değilim. Çünkü YKS'ye kadar yaptığım son tatil bu olacak ama 11. sınıfta her gün çalışacağım. Bölüm olarak sayısal seçeceğim. Benim sorum ise şu TYT için 11 de nasıl çalışmalıyım? Derslerin birbirine karışmaması için özellikle TYT mat ve YKS'ye kadar çalışırsam iyi bir derece yapar mıyım?

Şimdiden zorlamaya başlarsan inan derece bile yaparsın ama hedefin acayip yüksek değilse biraz daha rahat olabilirsin bu sene tytyi kurtarmaya bak sadece

11'de TYT'yi biraz da 11. sınıf konularını halledip 12'ye başlarsan çok iyi olur. 11'in yazında yine unutacaksın ama fen derslerini yine de boşlama. TYT mat ve Türkçeyi halledersen zaten sorunlarının yüzde 70'i çözülüyor TYT açısından merak etme. Ayrıca geometriyi sakın boşlama. 12'ye sağlam bir TYT ve 11 temeliyle başlarsan derece gelmemesi için de bir sebep yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı