11. sınıfta YKS'ye nasıl çalışılmalı?

s3hewkii006

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben 11.sınıfa yeni geçeceğim. Meslek lisesinde okuyorum ve 12 sınıfta 3 gün zorunlu staj var. Bende YKS sayısalda 40-30 bin arası bir sıralama yapmak istiyorum. Matematik'te çok iyi sayılmam. Ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
9, 10 ve 11. Sınıf ortalaman 70 üzeri ise meslek liselerine özel olarak 12. Sınıf stajının bu yaza çekme durumu oluyordu ve 12'de full akademik devam edebiliyordun. Ekonomik durumun iyi ise mat özel ders alabilirsin. Ben zamanında eksi netlerden 25'e yakın çıkarmıştım özel dersler ve kendi çabamla.

9, 10 ve 11. sınıf ortalaman 70 üzeri ise meslek liselerine özel olarak 12. sınıf stajının bu yaza çekme durumu oluyordu ve 12'de Full akademik devam edebiliyordun. Ekonomik durumun iyi ise mat özel ders alabilirsin. Ben zamanında eksi netlerden 25'e yakın çıkarmıştım özel dersler ve kendi çabamla.

Hocam bizim okulda atp sınıfı yokmuş. Mecburen 12.sinifta 3 gün zorunlu staj yapacağım. Düzenli bir çalışma ve uygun bir program ile hedefime ulaşırım diye düşünüyorum. Muhtemelen okulu bitirdiğimde diploma notum 70-75 arası bişey gelir. Diploma notum kötü olacağı için tahmini kaç kişi geriye atar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı