11. sınıfta yol çizelgesi nasıl olmalı?

Valla burada tavsiye verebilecek olan ben değilim ama ağır bir tempoda çalışıp kendini bunaltmak yerine, hergün istikrarlı bir programda biraz biraz çalışmak daha mantıklı diyebilir miyiz?

yapamazsın değil daha iyi olur ama tek seferde ağır bir şekilde çalışmaya başlaman çok hayırlı olmaz yorulabilirsin ve 11 in sapasağlam şekilde başlarsan 12. sınıfa ayt yi tertemiz götürürsün tyt ye de vaktin kalır yanı bence tabi okul rutinin ne tam olarak bilmiyorum onu da düşünmen lazım bizimkiler bize ilk dönem öğrettiler sonra saldılar bizi 2. dönem bol bol vaktimiz vardı (tabi ben çalışmadım) ama mat in çok kötü ona bir temel atman da hayırlı olur o olmadan 11 çalışman da biraz zorlayabilir farklı konular olsa da daha sağlıklı ve hızlı düşünmen için tyt mat da önemli

yani en mantıklı olan tyt mat a temel atman geo çalışman ve 11. sınıf konularında hataya yer bırakmayacak hale gelmen bence
Anladım hocam çok teşekkürler

Valla burada tavsiye verebilecek olan ben değilim ama ağır bir tempoda çalışıp kendini bunaltmak yerine, hergün istikrarlı bir programda biraz biraz çalışmak daha mantıklı diyebilir miyiz?
yani ne yalan söyleyeyim hem evet hem hayır yalan söylemeyeceğim arkadaşın mat çok kötü şimdiden sağlam çalışmaya başlaması gerekiyor ama evet birden günde 10 saat çalışmaya başlayamaz o yüzden 3 5 8 10 diye yavaşça artırmalı çalışmasını

Haklısınız hocam istikrarı sağlamaya çalışacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı