11. sınıftan başlayarak YKS'de 40K yapmak mümkün mü?

ghostface1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu an 11. sınıftayım ve YKS'ye çalışmaya başladım. Geçen hafta ilk TYT sınavımızı olduk ve 61 net geldi. Şu anda AYT'yi çok sıkı götürmeye çalışıyorum matematik için 2 kaynaktan ve diğer dersler için fazladan kaynak ile götürüyorum. Ama akşamları 1.5 saat oyun oynuyorum. Yani hafta sonları 6 saat çalışıyorsam 2 saat hafta içi ise 4 saat çalışıyorsam 1.5 saat. Sizce bu şekilde devam ederek 40 k yapabilir miyim? (aslında 70 k yetiyor) sayısal için.

Merhaba şu an 11. sınıftayım ve YKS'ye çalışmaya başladım. Geçen hafta ilk TYT sınavımızı olduk ve 61 net geldi. Şu anda AYT'yi çok sıkı götürmeye çalışıyorum matematik için 2 kaynaktan ve diğer dersler için fazladan kaynak ile götürüyorum. Ama akşamları 1.5 saat oyun oynuyorum. Yani hafta sonları 6 saat çalışıyorsam 2 saat hafta içi ise 4 saat çalışıyorsam 1.5 saat. Sizce bu şekilde devam ederek 40 k yapabilir miyim? (aslında 70 k yetiyor) sayısal için.

1K bile yapılır.

İmkansız diye bişey yok yapılır.
Baltalı abrahamın bir sözü vardı;
Bana bir ağacı kesmek için 1 saat verirseniz 45 dakikasını baltamı bilemek için harcarım.
Burdan çıkartacağın mana iyi bir programla 4 sene hazırlanan adamı bile sollarsın. Çünkü ezbere sürekli kör bir baltayla hazırlanmakdansa planlı ve etkili bir şekilde hazırlanmak daha iyi bir sonuç verebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı