11 TL oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben daha çok Mafia 3, Just Cause 4, CoD, batman arkham night, mad Max tarzı oyunlardan hoşlanıyorum. Bu saydığın oyunlara benzer Steam'den oyun önerir misiniz? Forza Horizon benzeri bir şey de olabilir.
Bütçem 11 TL.
Şimdiden teşekkürler.

Witcher 3 Game of the Year Edition denmeye çalışılmış sanırım orada ama 11 tl gibi bir paraya Forza Horizon almanız mümkün değil Horizon 4 zaten indirimde 130 tl ye düşüyor o da standart edition ama 11 tl yle arkadaşlarınızada aldırırsanız The Mean Greens Plastic Warfare gayet keyifli bir oyun.

Witcher 3 Game of the Year Edition denmeye çalışılmış sanırım orada ama 11 tl gibi bir paraya Forza Horizon almanız mümkün değil Horizon 4 zaten indirimde 130 tl ye düşüyor o da standart edition ama 11 tl yle arkadaşlarınızada aldırırsanız The Mean Greens Plastic Warfare gayet keyifli bir oyun.
Game of the year edition'u olan milyon tane oyun olduğu için keşke belirtseymiş...
Bakıyorum oyuna.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı