Selamlar. Konu basit. Bu değerlere sahibim. Sizce yayın açılır mı?
download
19.7
Mbps.
upload
11.4
Mbps.
Çoğu altyapıda sağlanan max değer 20 zaten. Superonline Gigabit pakette 50ydi yanlış hatırlamıyorsam. Türknette de Yapa ve Gigafiber 1000Mbps var. 1080 60fps için 15-20 iş görür.Kaç Kbps önerirsiniz?
Çoğu altyapıda sağlanan Max değer 20 zaten. Superonline Gigabit pakette 50ydi yanlış hatırlamıyorsam. TurkNet'te de Yapa ve GigaFiber 1000MBPS var. 1080 60FPS için 15-20 iş görür.
Upload hızınız olan 11000 zaten yapabileceğiniz maksimum değer olur muhtemelen. Daha önce yayın açmadım, özel ayarlarına hakim değilim. Bit değerini ve fpsi düşürerek bir denge yakalarsınız bence.Hocam yayın açmak için Kbps oranları var onlardan bahsetmiştim, 10000 de kullandığımda ping giriyor, ne önerirsiniz?
Upload hızınız olan 11000 zaten yapabileceğiniz maksimum değer olur muhtemelen. Daha önce yayın açmadım, özel ayarlarına hakim değilim. Bit değerini ve FPS'i düşürerek bir denge yakalarsınız bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.